Erot


Jag var och kollade på en fotoutställning igår kväll. Fick en privat visning, alltid bra när man känner konstnären.. ;-) Jättebra utställning med lite annorlunda idéer. Ska ni till Bergsjö nu i oktober rekommenderar jag starkt att ni åker till Bergsjö Konsthall och tittar på utställningen Hinna av Joakim Brolin.

Det mest intressanta var dock att jag lämnade utställningen mer nyfiken än jag var när jag kom dit.  Det finns nämligen en bok där, men man får inte se vad som finns i den eftersom den döljer sig under en "hinna", och den vill jag verkligen se och ha. =) Lyckas jag få ihop pengarna kommer jag köpa den, lite som att köpa grisen i säcken men det är det värt! Det finns en förkortning på boken och det är erot så är det någon som vet vad erot står för eller vad det betyder exakt får ni gärna meddela mig det. Jag har gjort lite efterforskningar och hittat lite om ordet och Joakim har sagt att jag är nära men jag vill ju komma på exakt vad det är.. jag är alldeles för nyfiken av mig, det vet jag men det är ju så roligt.. =) Och ska man bli privatdetektiv är man ju tvungen att vara nyfiken, eller hur var det?? ;-)

Det var hemskt roligt att träffa Joakim igen också, måste vara 1,5-2 år eller nåt sen vi sågs senast och det är alldeles för längesen. Så det var två väldigt roliga och trivsamma timmar jag spenderade på konsthallen igår. Jag har så mycket att prata med honom om och sen gör ju han det jag helst av allt skulle vilja göra, lever det liv jag vill leva (yrkesmässigt alltså), så det är en person jag verkligen ser upp till. Och jag kan bara hoppas att jag en dag blir en lika bra fotograf som honom. Då kanske vi två kan ha en utställning tillsammans.. Drömmar drömmar..

Men nu är det bäst att jag avslutar det här för det måste städas och fixas här hemma. Min bror och hans tjej kommmer hit om någon timme för årets sista grillning och vi har sån tur att solen är framme.. =)

Ha en kanonhelg så hörs vi!

Första inlägget


Ja då tänkte väl jag göra som så många andra och skriva av mig lite i en blogg också. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men det kanske ger sig efter en stund.. =) Jag har iaf försökt fixa till min profil här på sidan nu så det inte ser så tråkigt ut. Sen om det är någon som kommer komma in här och se den var ju en annan femma! =)

Tittade på Betnér på tv häromkvällen, han måste vara en av de människor jag gillar allra bäst. Han bara säger vad han tycker och så är det med det. När man själv säger till nån vad man tycker eller tänker slutar det oftast med att folk blir så jäkla sura och tar så illa vid sig, för att man inte håller med dom, att dom slutar prata med en istället. Men då vet man ju iaf vilka som är ens sanna vänner och inte så det ligger ju nåt bra i det också.. Men inte tänker jag sluta säga vad jag tycker för det. Duger det inte så får det väl vara, jag har vänner så jag klarar mig ändå..

Var en väldigt bra vän som var här en snabbis igår kväll. Stal 20 liter vatten av mig och slog sönder ett glas, men jag gillar dig iaf.. ;-) Hoppas vattnet räckte när du kom hem sen bara.

En annan bra vän ringde idag så vi ska försöka ses på måndag. Får se hur det går, vi lyckas ju alltid gå om varandra på nåt underligt vis. Men du är en av mina sötaste vänner, än om du är sugen på sambon min.. ;-)

Tror det får räcka såhär som första inlägg, skriver snart igen.. Ha det underbart!

RSS 2.0