Lite rörig kväll



Ibland blir det inte alltid som man planerat..

Planen för gårdagen var: Jobba 8-19, komma hem, slappa, äta tacos och ha det bra nån timme med Hans, sen skjutsa lillasyster och kompis till krogen, vara hundvakt medan dom var där och hämta när krogen stängde.

Dagen började som den skulle, jag jobbade mina timmar. Sen kom jag hem men det blev ingen lugn kväll och jag hann inte börja med nå tacos för Nellie blev sjuk och började kräkas. Så istället fick man bädda rent, tvätta, duscha och pyssla om Nellie. Lillasyster ringde jag så dom tog taxi in och när det lugnat sig här hemma åkte jag dit för att vara med hundarna nån timme och sen hämtade jag syster & co på natten.

Idag mår Nellie prima igen och vi satsar på att hinna med vår tacos ikväll istället.
Vi får se hur det går! =)



Dagens Bild



Tur man hade slungan när det blev sådant snöoväder =)






Utrensning



Nu har jag alldeles för mycket tavlor och för liten plats här hemma så nu måste jag rensa lite. Om det är någon som är intresserad av något foto, inramat och klart så är det bara att slänga iväg ett mail på:

[email protected]

De jag tänkte försöka bli av med i första taget är dessa:
Vintervatten
Och de som finns kvar är nummer 4, 6, 8, 9 & 10
Det är svartvita, analoga bilder framtagna i mörkrum.
Bilderna är cirka 25x19cm med vit passepartout runt och svart ram.
Yttermåttet på ramen blir cirka 57x55cm.

Priset per tavla blir endast 500:-





Idétorka och framtidsplaner



Jag har blivit helt värdelös på att uppdatera den här bloggen men jag får väl försöka ta mig i kragen nu. Av nån anledning så rinner tiden ifrån mig och när jag väl har tid har jag istället ingen ork.. Har jobbat en del de senaste veckorna nu och jag kan skylla lite på det. Det är ingen höjdare att jobba när det bara är 10 veckor kvar tills man ska få barn, är oftast helt slut när jag kommer hem och somnar i soffan varenda kväll, extra jobbiga var de två senaste passen då jag jobbade fast jag var sjuk för dom har inga vikarier kvar. Men på onsdag ska jag träffa läkare, min rygg börjar strejka då jag ska vara uppe på benen för länge, så får vi se om jag blir sjukskriven på 50%. Chansen till det är väl inte överhängande då det säkerligen hör ihop med graviditeten och dom vill inte gärna sjukskriva en då för en graviditet är ingen sjukdom. Men även om jag inte blir sjukskriven så kommer jag nog bara jobba februari ut och sen gå på föräldraledigt så jag hinner vila och samla ihop lite krafter innan nästa lilla parvel kommer till världen. Kanske det kan bli en liten Kira om det blir en tjej, undrar vad Hans säger om det namnet?? ;-)

För övrigt så händer det inte så himla mycket i mitt liv just nu men lite saker har jag väl lyckats åstadkomma. Fick t.ex iväg syrran på info och intervju till ett jobb som hon sedan fick så tummen upp för det! =) Jag har kommit på vad jag skulle vilja göra efter föräldraledigheten och det är att gå en utbildning, så chansen finns att jag börjar utbilda mig september 2011.. Låååångt dit nu men man måste ju tänka lite framåt. Sen ska jag ha en fotoutställning i höst men har fortfarande inte kommit på vad jag ska ställa ut!!! Någon som har några idéer? Har total idétorka och något måste jag ju komma på för jag vill inte ställa ut gamla bilder. Har hittills bara kommit på en serie och den kan jag troligen inte genomföra så den är utesluten. Så, vem som helst, släng åt mig lite idéer om bildserier som vore intressanta att fota! =)


Avslutar med att gratulera pappa och lillebror på namnsdagen, stort grattis till er båda!



Sammandrag av december



Bloggandet har verkligen legat på hyllan ett tag nu och tiden har inte riktigt funnits till att hinna med det heller. Men nu har vi kommit in i lite mera "normala" rutiner igen. Nellie har börjat lite försiktigt på dagis igen efter att ha varit ledig i 3,5 veckor. Jag har testat på att jobba lite och det gick helt okey och Hans har börjat på nya jobbet vilket han stormtrivs med hittills! =)

December var däremot ingen lugn månad direkt. Men vi hann med att åka på kryssning, fira jul på tre olika ställen och avsluta året med ett pyttelitet mysigt nyårsparty! =)
Här kommer bilder från en del av det.

Kryssning



   





 



Jul




 






   





   



   


 

Nyår



   



   






 


RSS 2.0