Hudikkalaset



Igår var vi iväg på roligheter! Min syster, jag, Malin och Petra och drog till Hudik och Hudikkalaset och det var en riktigt lyckad kväll. Gjorde oss iordning i "min" (pappas) mysiga etta på öster, gick sedan till stan för fest hos Jerry och där var det folk man inte träffat på länge som det var jäkla skoj att se igen. Sen drog några av oss vidare till Köpmanberget och Hudikkalaset för att lyssna på Engmans Kapell och Två Backar Läsk, båda var jättebra! Fick skjuts av en snäll grabb, till berget och sedan hem igen, i en så snygg (och splitterny) bil att det nästan gör lite fysiskt ont att veta att jag själv aldrig kommer ha råd med nå liknande... Vi tänkte hänga med på efterfest men så blev inte fallet och vi kom i säng i rätt bra tid i alla fall och till frukost idag blev det givetvis Jambo, vad annars?? :)


Lite tillfixad och klar för avfärd till Hudik. Underbart med en mamma som kan klippa mig. Jag såg ut som jag vet inte vad före men det fixade mamma galant och man behövde inte skämmas när man skulle ut bland folk.


Goaste Petra


När vi kom till Jerry satt Sunken, som jag inte ens kan komma ihåg när jag träffade senast, på en stol i köket och gissa om det var roligt att se honom igen?? Underbart!


Engmans Kapell


Jag och systeryster


Härligaste tjejerna Petra och Malin


The bald guy in the corner ;)


Röj



Koringen



I lördags åkte jag, Nellie, Alice och mormor på en liten utflykt. Vi besökte Norränge Lantbruk som medverkade i Koringen och där trivdes Nellie som fisken i vattnet!

















Mörk dag



Det här är verkligen ingen bra dag. Det är en sån här dag då man funderar för mycket på varför man lever det liv man gör. På varför jag tackade nej till min plats på Kulturama, jag hade till och med lägenhet klar om jag börjat, det enda som saknades var pengar och det kan man ju alltid fixa på ett eller annat sätt. Men nej tackade jag och istället sitter jag här i ett hus som aldrig nånsin kommer bli klart, med en schizofren hund och med två småttingar som driver mig till vansinne vissa dagar och jag kan ärligt säga att en del dagar är jag inte tillfredsställd med tillvaron. Jag vill göra så mycket annat men det finns aldrig någon tid och sällan några pengar och vissa dagar känns allt bara svart.

Men frågan är väl om jag hade haft det bättre om jag tackat ja till utbildningen? Om jag flyttat till en stad där jag då bara kände 3 personer och lämnat alla jag tycker så mycket om kvar här, hade jag mått bättre av det?

Det är frågor jag aldrig kommer få svar på..



Lite mobilbilder



Blandade bilder från senaste veckan

 

 


 


 

 





Suck



Blev kallad för idiot idag och jag kan bara säga:

Right back at ya!!!



En gång till



Igår var det dags för quiz ute i Stenö igen. Jag och söta syster kom på den briljanta idén att vi skulle gå barfota ut, då man ändå får skorna fulla i sand när man vandrar omkring på stranden, men det var ingen bra idé kan jag säga. Vilken tid det tog att gå de där 3 kilometrarna och fy fan vad ont i fötterna man fick. Och så missade vi att lifta med den enda skitsnygga bilen som for förbi oss.. Men men ut kom vi iaf!

Väl där träffade vi en hel del folk, lyssnade på bra musik, fick vänta över 20 minuter på strips!!!, drygade oss med sms, pratade med bästa Jerry i telefon, nattbadade (även pengarna gjorde det), flirtade till oss cigg till Anna och hade vårat eget lilla poängsystem vilket Anna vann som vanligt.. Även om jag fick en guldstjärna i kanten! ;)

 
Jag och syster                Tvättade pengar

Det bästa på hela kvällen var nog ändå detta:

På väg hem på natten.
Gammal ful rostig bil saktar ner bredvid Anna.
"Vill ni ha skjuts tjejer?"
"Nej tack"
"Då kan ni dra åt helvete"
Härliga syster bara skrattar och svarar ja tack.
Dom rullar 20m längre fram, in på ett område, vänder bilen, kommer tillbaka och saktar in bredvid mig.
"Hej tjejer, vill ni ha skjuts?"
"NEJ TACK" svarar vi i kör
"Är ni säker?"
"JA!!"
Vad trodde dom? Att vi skulle kliva in efter att dom bett oss dra åt helvete då vi inte ville kliva in första gången?? Puckon!!



Förbannad



Fick höra något idag som bara gör mig så förbannat arg!
Hur fan kan sånt folk få finnas egentligen?!
Fick jag välja kunde man gott och väl bura in mördare, pedofiler, våldtäktsmän, misshandlare och resterande skit i ett hus så kunde dom utföra sina jävla böjelser på varann tills det inte finns nån kvar!!



Stugan



Dit drar jag och flickorna om en stund så får Hans komma efter när han jobbat klart! Kommer bli härligt att vara vid vattnet och bara njuta en dag!



Sommarledig



Nellie spenderade sin sista dag på dagis igår
och nu blir hon hemma i 3,5 vecka.
Så alla ni som ville träffa henne i sommar,
nu är det bara att boka in er.. ;)





Nellies bästa kommentar hittills



"Oj! Mamma jag råkade bita sönder bordet"

Nellie satt och åt och jag stod och plockade undan disk för någon dag sedan och trodde att jag hörde fel så jag frågade vad hon sa och då upprepade hon "Jag har bitit sönder bordet". Jag gick fram till bordet och såg att hon fingrade på något så jag flyttade på hennes hand och mycket riktigt en grop i bordet med två små snygga tandavtryck i!!



Stenö-Quiz



Igår var jag på Quizen på Stenö tillsammans med mamma, Christer och Anna. Vi var inte med och tävlade utan satt och hade det trevligt och jag drack min första cider på snart ett år. Det blev en Briska med päronsmak och den var helt klart godkänd. Han som höll i quizen varvade med frågor, sång och snabbfrågor. På snabbfrågorna skulle lagen skriva ner svaret på en liten lapp och springa fram med den, först fram med rätt svar tror jag vann en tialott. Hur som helst så var det väldigt roligt att se alla springa som idioter för att ta sig fram. Bäst var när han frågade hur många kort det fanns i en kortlek, alla började springa och då lägger han till "om man tar bort alla ess och kungar" och då vände nog hälften tillbaka till lagen sina för att räkna om. :)

När omgången var över samlade han in alla papper och sen blev det en lång paus medan han rättade. När han kom tillbaka fick vi höra att det var 6 lag som låg på delad första plats, av 49 lag allt som allt, och det skulle avgöras genom karaoke. Det var nog bland det bästa på hela kvällen! Det var bara sista laget som satte låten sin och dom kunde faktiskt sjunga, medan resten haltade sig fram genom låtarna, låg helt i fel takt och inte fick med orden där de skulle vara. Men roligt var det verkligen och jublen var stora!


Jag och underbara mamma


Klart godkänd! Ska jag betygsätta så blir det 3/5


Chrille och Anna - fula minernas mästare ;)


En av snabbfrågorna



Tiden tickar på



När jag och Hans blev tillsammans var vi ganska snabba, vi gick ut hårt i början. Hittade lägenhet och flyttade ihop efter bara drygt 2 månader och förlovade oss efter 8 månader. Sen rullade det på ganska lugnt i 5 år. Vi flyttade mellan sex olika lägenheter, vi hade flera olika jobb och även några utbildningar, vi skaffade en hel hög med ormar och ödlor vilka vi sedan även gjorde oss av med, vi åkte till västkusten på semester varje sommar och vi liksom bara hängde med medan åren gick.

Fram till 2007 då farten ökade igen. Vi skaffade hund, fick reda på att vi väntade barn och köpte hus inom loppet av några månader. I mars 2008 kom vår lilla sköning Nellie till världen och livet blev helt annorlunda jämfört med hur det varit förut. Sedan var det lugnt fram till augusti 2009 då vi fick reda på att vi väntade barn igen och i april 2010 kom lilla Alice till oss. Och nu just idag har vi varit tillsammans i 9 år, tiden har rullat på i en jäkla fart känns det som men vi har också hunnit med en hel del under de här åren så nu är det väl bara att luta sig tillbaka och se vad nästa nio bjuder på..

♥   ♥   ♥   ♥   ♥



Paradiset



Igår bestämde jag mig för att åka på en minisemester med flickorna, bara över dagen. Så vi packade ihop de saker vi skulle behöva, stoppade in Zeke i bilburen, spände på oss bälten och for iväg. Efter dryga 20 minuters bilfärd var vi framme i Fiskbäcken där mamma precis la till med båten för att föra oss vidare mot vårt mål. Vi hoppade ur bilen, fick med oss alla saker, på med flytvästar och i båten för att efter några minuters båtfärd vara framme vid paradiset på jorden, vår egna lilla ö med våra söta sommarstugor och mysiga uteplats nere vid vattnet.

Där spenderade vi sedan hela dagen. Vi badade, fixade till stranden då den var hemskt stenig, vi fikade, åt godis och vindruvor och bara njöt av solen och värmen tills det tillslut var dags att styra kosan hemåt igen.


Nellie sitter med mormor och styr båten


Och hon har redan lärt sig båtvett gentemot övrig båttrafik


Alice njuter också av färden och att det fläktar lite


Framme vid paradiset


Egobild-är svarthårig numera


Arbetet med stranden börjar


Alice kör med stilen är det semester så är det


Botten nästan klar


Nellie mumsar druvor


Stranden klar, efter några timmars arbete


Fick låna bikini av mamma när det var dags för bad,
visst är den söt?



Bilder från vecka 27



Är för trött för att skriva nåt längre inlägg
så ni får lite bilder från veckan istället.


Lilla Alice och jag tycker om att kramas


Och det gör även lilla Alice och Nellie


Vi har smaskat på smarrigheter med "tant Anna"


Nellie har lärt sig delar på den numera trasiga mc:n
Cylinder, förgasare och luftburk är bra att känna till

 
Och syster och jag var på årets första trivselkväll på Berget






3 månader stor



Idag blev Alice 3 månader
och dagen till ära doppade hon tårna i havet.







Oviktigt?



Vad kul det är att prata när ingen hör på. Man säger saker som sedan ändå bara glöms bort. Man berättar saker i förhoppningen att få något sorts gehör, medhåll eller mothugg, men istället får man inget alls. Vad vet jag, det jag säger kanske inte har någon betydelse? Så nu skiter jag i det här och gör en av sakerna jag berättat om men inte fått något för och så håller jag väl tummarna för mig själv.



Lunch vid ån



Idag blev jag och syster sugen på thai, så när Nellie slutade dagis hämtade vi henne och for in till stan för att äta buffé. Gott var det och massor tryckte vi i oss så vi nästan rullade därifrån. Nellie var lite skeptisk till vissa delar av maten fast lite plockade hon i sig i alla fall. Men hon var nog mest nöjd över att sitta på uteserveringen på en "restarrrrrang", som hon så fint uttryckte det, och titta på vattnet och båtarna.





  

Mys i solen med mormor







Så var veckan slut



Nasse har åkt och vi saknar honom..mycket! Han har bara varit härifrån i dryga tre timmar och det känns redan så tomt och tyst här. Konstigt vad mycket skillnad en enda person gör. Nellie pratar om honom som att han fortfarande är kvar då hon tycker att han bara är ute och kör lite bil, så vi får väl se när hon kommer på att han åkt härifrån. Själv känner jag mig lite smådeppad och Hans tycker det är tråkigt att Nasse inte kommer vara här när han kommer hem från jobbet. Det har varit en riktigt rolig vecka, som dock gick alldeles för fort, där vi hann med att grilla, sola, bada, spela tv-spel, se på film, svulla i oss massor med godis, ha tacokväll, mysa och bara ha det gött! :)

Jag hoppas du vet vad mycket vi alla tycker om dig
och vi vill gärna att du kommer snart igen!



Vissa är bara för bra



Idag har det varit en alldeles otroligt varm dag. Då det redan i morse var för varmt att vara på våran tomt så åt vi frukost och sedan knallade vi ner till "våran" lilla strand. Där fläktade det skönt och man kunde svalka sig lite i det kalla havet. Vi var kvar där tills vi var tvungna att gå hem och lägga Nellie för att sova middag då värmen tar hårt på henne. När vi kom tillbaka hem var det dryga 32 grader i skuggan så när Nellie sov höll vi oss inne. Vi spelade lite Guitar Hero och Alice fick ligga naken på golvet och svalka sig, då hon också blir hemskt varm såna här dagar, och hon verkade trivas med att ligga där och kika på färgerna som rörde sig på tv:n.

Och sen måste jag bara ge en enorm eloge till en av världens mest underbara människor, Daniel "Nasse" Nording, då han på sin semester ställer upp och passar våra små flickor så vi får ta oss en sväng på motorcykeln.
Du är guld värd bara så du vet! ;)

Här följer lite bilder från de två senaste dagarna
                 
   
   

Och såhär ser man ut efter två dar i solen - Looooovely!






Eclipse



Ja då är man precis hemkommen
efter att ha varit på bio och sett Eclipse
Och vad kan jag säga annat än
I Love It I Love It I Looooooooooooove It



RSS 2.0