Det var den helgen det



Så drar sig denna helg mot sitt slut. Det har hänt en del och varit en intressant helg. Jag har jobbat, skulle jobbat söndag men det blev bytt till lördag vilket passade mig bättre i vilket fall som helst. Vi har träffat Lars och Frida med barnen, sett deras lilla Alice för första gången som var en söt liten sak, och spånat lite i om vi ska åka till tomteland tillsammans i vinter. Det vore jäkligt skoj om det blev av! Maja och Pelle har varit här och Maja fixade till mitt hår lite.

Jag blev av med en vän, vilket nu inte gör mig något då jag håller mig från att umgås med folk som ljuger och ger sken av att vara något de inte är. Min lojalitet ligger i alla fall på annat håll i det här fallet, även mina lyckönskningar!
Hans däremot hittade två nya vänner i helgen.. ;)

Vi har storstädat hela huset. Micke, Stina och Lex har varit på besök, vilket alltid är roligt, och köpt lite mera älgkött. Lex och Alice fann varandra och antingen "hånflinade" åt varandra eller flirtade, svårt att säga om småttingar som bara är några månader, men nyfikna på varandra var dom hur som helst. Och nu ska jag och Hans mysa med lite grillat och potatisgratäng då det blev en tidig kväll för Nellie och skönt var det med tanke på att hon var vaken till tolv igår!



Du måste skämta?



Sitter framför Idol och det är bara tv:n som hörs här hemma. Nellie och Alice ligger i sina sängar och sover som stockar efter att ha spenderat hela dagen på dagis respektive barnvakt. Zeke har i princip inte rört sig ur soffan sen vi kom hem då han också varit på hunddagis hela dagen och är helt slut, men han älskar det där! Och Hans ligger nu bredvid honom och sover även han så det är bara jag och tv:n som är vaken.. Men vad gör det? Jag är också bra trött efter att ha jobbat två dagar och ska jobba även imorgon så det blir kväller för mig snart också.

Men just nu sitter jag och funderar, vilket jag gjort mycket senaste tiden, på hur någon kan ta åt sig äran för vad någon annan åstadkommit? Och det är betydligt fler än jag som undrar.. Hur tänker du? Det är ju inte som att du tar åt dig äran för någon annans jobb eller liknande, det här är verkligen mycket allvarligare än så!



Omstart



Jag gör en liten omstart av bloggandet. Det var än en gång längesen sist och jag har ingen bra förklaring till varför, bloggandet hamnar lite bakom allt annat bara. Men jag kom att tänka på att jag inte gjort någon riktig presentation av mig och min familj här på bloggen så vi börjar med det.


JAG

Jag heter Kerstin Byström, är 28 år gammal, bor i ett lagomt stort hus i Åsbacka utanför Söderhamn tillsammans med min sambo, våra två döttrar och vår knäppa jack russell Zeke. Jag jobbar som personlig assistent, är just nu föräldraledig men hoppar in och jobbar ändå ibland när det krisar med folk. Som person är jag oftast väldigt nyfiken, envis, flirtig, snäll, blyg i vissa sällskap, galen i andra och jag älskar det glada livet.. men ändå är jag aldrig riktigt nöjd. Det finns alltid något mer jag vill göra eller ha. Helst av allt skulle jag vilja vara ledig jämt, ha massor med pengar, springa runt med kameran och umgås med alla härliga personer jag känner. Men det kan man ju drömma om! ;)


SAMBON

Hans Bergström heter han, är snart 29 år fyllda och härstammar från den lilla byn Ramsjö i norra Hälsingland. Han är jägare, mc-förare och elektriker. Han älskar öl, whiskey, galliano, motorcyklar, vapen och oss. Han är en lugn person med dåligt morgonhumör, han är glad och mysig, har enormt stort tålamod med mig, lite mindre med småtjejerna och han skulle göra allt för oss. Han mår som allra bäst då han är ute i skog och mark, vilket väder det än må vara, och samtidigt hålls frysen våran full med kött.


NELLIE

Vår stora tjej (men som hatar att man säger det, hon vill vara liten) som nu hunnit bli dryga 2,5 år. Hon är envis som få, har en vilja av sten, är otroligt bestämd och har ett ruskigt humör vissa dagar. Men för det mesta är hon glad, kramig, mysig och väldigt pratsam. Hon studerar allt och lär sig fort och vill även lära sig nya saker hela tiden. Hon är helt enkelt en tuff och väldigt framåt tjej.


ALICE

Nytillskottet, snart 7 månader gammal. Glad som en lärka. Sover hela nätterna, äter bra och växer som tusan. Älskar att knalla omkring i gåstolen, bada och ligga på golvet och leka. Men det bästa av allt är när storasyster Nellie leker och skojar med henne, då skrattar hon så hon kiknar.



Älskade Hudik



I lördags var det dags för party i Hudik igen och satan vad roligt jag hade. Kan inte tala för att alla hade riktigt lika roligt (ingen nämnd ingen glömd), men det hade i alla fall jag! Jag kom upp ganska sent då jag fick håret fixat av Maja men efter det fartade vi till Hudik och jag drog upp till Jerry på förfest, där hann jag kanske vara i 1,5 timme innan några av oss skulle till Bockarna och se Engmans Kapell, men jag hann träffa dom jag ville träffa hos Jerry och det var en rolig fest. På Bockarna var det ovanligt mycket folk som jag kände, folk från förr då jag bodde och pluggade i Hudik och även ett ex som jag, fast den krogen är väldigt liten, lyckades hålla mig undan från hela kvällen. Och då man inte är ute så ofta då man har två småttingar hemma så passar man ju på att ha roligt och det hade jag ända till halvfem på morgonen då jag rasade i säng.

Under kvällens gång fick jag träffa Jon-Eriks tjej som är helt otroligt söt och jag önskar dom all lycka. Pratade, skvallrade och skrattade med Matilda igen. Blev bjuden på cider, shots och alkoläsk. Drack hallonshots med en jättesöt och rolig tjej, kan inte komma ihåg vad hon hette, men jag kan varna er för att dricka hallonshots där..bland det vidrigaste jag druckit!! Fick en tjuga av Ante att spela Black Jack för och fick upp det i 180:- innan det var klart, men medan jag var på toa så lyckades Grahn spela bort 80 av dom.. ;) Fick sms av en tjej som jag inte förstod "Aaeasy msn a", ringde upp henne och fick höra att hon var ute och polisen där så jag fick gå ut. Det löste sig fort och hon gick/kröp hem. Jag blev uppbjuden av någon som seriöst trodde att jag kunde dansa styrdans?! Efter att krogen stängde gick jag till Jerry och hämtade lite saker. Sen över vägen till Möljen för lite mat. Där stötte jag ihop med Ante igen och hans kusin? som var hur roliga och härliga som helst så dom lyckades till och med övertala mig att strunta i taxi och gå med dom och eftersom vi bodde åt samma håll så hade vi följe på vägen hem. Men det bästa av allt var nog att på hela kvällen så gick det bara åt 80:-, hur jag nu lyckades med det? :)

  



  
   


  







Annorlunda



Bytte frisyr i lördags.
Så här får ni en bild på hur jag brukade se ut före
och en på hur jag ser ut nu.


Före



Efter



 

 


Stora damen Doriz



Var i skogen för nån dag sedan och fotograferade systers lilla sköning till hund. Och nog är det en lustig liten hund i alla fall som sätter sig när hon ska stå och lägger sig ned när hon ska sitta. Men det blev lite fina höstbilder på henne ändå.







Höstbilder














Längesen nu...



Usch vad längesen det var jag skrev nu. Vet inte var tiden tar vägen! Ska försöka bättra mig framöver så det inte blir så stora hopp mellan inläggen som det blivit nu. Har inte haft allt för mycket att skriva om heller. Jag har jobbat, varit sjuk, pysslat på hemma, myst med tjejerna, varit ute i solen och lite annat allmänt. Har fotat lite på flickorna och på hundarna när jag var ute med syrran på promenad så de bilderna ska jag se om jag kan hinna få upp ikväll i alla fall. Har hittat en parfym som jag letat i nåt år också så den är beställd, ska bli kul att ha den underbara doften hemma igen och så håller jag på och bearbetar en kompis som ska få fixa mitt hår. Hur det kommer se ut får ni se när det blir gjort men jag gissar på att jag kommer älska det!



RSS 2.0