Happy happy

Känner mig så himla uppåt just nu! Har precis suttit och pratat med en person som tycker väldigt mycket lika som jag. Vi har ungefär lika värderingar, samma tycke och smak om saker och ting, gemensamma intressen och så förstår vi varann sådär onaturligt bra ibland.. Även fast man känner att man inte riktigt lyckas förklara sig så förstår han precis vad jag menar i alla fall! Vilket är så oerhört bra, speciellt när orden sviker en.. ;o) Hoppas du vet hur mycket jag tycker om dig som vän! =)

En annan sak som gjort mig uppåt är att en annan vän tänker försöka komma hit i januari.. Min lilla Piglet, fan va skoj! =D Men nu ska jag ner och äta nygjord chokladkola! Yum yum!



Rykten


Pratade med en av världens härligaste människor igår, han är helt enkelt bäst.. ;o) Vi pratade först på msn men fick avsluta det hela i telefon för det blev så rörigt. Uppenbarligen går det rykten om oss i Hudik! Ingen av oss har bott där på flera år men vissa har visst så tråkigt att dom måste sprida rykten där om oss i alla fall.. Men med tanke på vem det var som satt igång det ena ryktet så är jag ju inte direkt förvånad. För är du sån som person att 80% av det du säger är lögn så kanske man sprider rykten utan att ens veta om det själv tillslut.. Tragiskt!

Vem som sprider det andra ryktet däremot är vi inte riktigt säkra på, det kan vara samma person som ovan men vi är inte hundra. Ska försöka snoka reda på vem det kan vara för det ryktet var ju betydligt mera "intressant" eftersom det hade med oss båda två att göra.. ;o) *nyfiken nyfiken*

                                                                 To be continued...

Skaparkraft

Jag har haft en enorm svacka i min vilja att skapa något. Jag, som alltid haft åtminstone någon liten idé om ett fotoprojekt man skulle kunna genomföra eller en utställning man skulle kunna ha, har varit helt tom. Jockes bilder där skaparkraften rinner ur en har bara passat för bra in på mig.. Visserligen väldigt snygga bilder som jag mer än gärna vill ha men vill helst inte att dom passar in på hur jag känner. Undrar om det är någon överhuvudtaget som hänger med på vad jag menar just nu? Men det spelar egentligen ingen roll, huvudsaken är att jag förstår och att jag får skriva av mig lite..

Men det härliga nu är att det har kommit tillbaka! Viljan, orken, lusten..allt som behövs för att man ska kunna göra något möjligt. Jag har iordningställt en mapp, för en möjlig framtida fotoutställning, där jag lägger mina få utvalda och givetvis färdigredigerade bilder. Och jag har en vision om hur denna bildserie kommer se ut när det är klar och det känns bra, så himla bra faktiskt! Den enda ledtråd jag tänker ge nu till dom få som kanske läser denna blogg är att det kommer vara svartvita bilder och namnet kommer nog ha en antydan av blått.. =)



En av mina favoritbilder från en tidigare utställning



Renovering


Det tapetserades här igår. Hallen vid tvättstugan fick sig en ny ljus snygg tapet uppklistrad. Det tog en himla tid och var väldigt krångligt.. Dels eftersom det var mönsterpassning men också därför att våra väggar är så knepiga, dom är inte raka nånstans tror jag. Men klart och snyggt blev det tillslut så ett STORT tack till Anna och Micke för all hjälp! =)

Det är mycket renovering på gång överhuvudtaget i vårat hus just nu, det ska ju värderas om så det måste ju bli snyggt innan dess! En ny el-central är beställd och hämtad och kommer på plats här runt jul. De två sista luckorna till köket är beställda och kommer till veckan. Sen ska vi köpa lister + färg till listerna och när dom är målade kommer lilla pappa och slänger upp dom åt oss. Och när allt det är gjort så blir det mera tapetsering och lite mera lister till trappen och hallen uppe, och så ska ju trappräcket upp så ingen är och störtar ut för trappen. Men när allt det är gjort så börjar det bli färdigt för den här gången. Härligt med familj som är snickare och elektriker och såna som är bra på att spackla och måla i alla fall. Det går så mycket fortare och blir så mycket billigare då.. ;o)

För övrigt är  det ganska lugnt här nu, lite julstök kvar bara. Lite tomtar som ska fram och så blir det nog lite julgodis-verkstad här ikväll, efter att vi varit och fixat de sista julklapparna då. Har bara två kvar nu så det är snabbt gjort! =)






Tonight you arrested my mind
When you came to my defense



Julklappar

Jag har skämt bort mig själv med en julklapp till mig själv, tre veckor för tidigt. Men ibland så måste man bara.. =) Jag har beställt en ny kamera och nu sitter jag bara och väntar på att den ska komma till mig nångång. Hoppas verkligen att den kommer imorron så jag kan inviga den i helgen, det vore så skojigt! Och i och med att jag skaffar en ny kamera så säljer jag min gamla så är nån intresserad är det bara att hojta till. En digital systemkamera av märket Canon. Och den blir inte så hutlöst dyr.. ;oP

Och när vi ändå är inne på julklappar så har vi alla klara utom en, samma person som alltid. Att vissa ska vara så himla svåra att fixa julklapp till. Inte blir det lättare av att man inte har nån riktig koll på personen i fråga heller. Men men det löser sig, det gör det alltid.. =) Annars så är det ganska lugnt här hemma. Vår hund blev opererad för nio dagar sen så man har varit väldigt låst hemma ett tag nu. Men imorron äter han sista medicinen och då ska det bokas tid så stygnen kan tas bort och efter det blir det sig lite mera likt här hemma igen. Man kan åtminstone ut och ta promenader då, nu har han bara fått vara ute på tomten i 5-10 minuter åt gången, himla tråkigt både för oss och honom.

Var på arbetsförmedlingen idag också för att göra en ny handlingsplan, snacka om bortkastad tid! Vore väl bättre om man bara kunde ringa in till dom så dom kan kolla av med en hur det ligger till med jobb och allt. Varför ska man åka dit, sitta där och svara på frågor som lika gärna kan besvaras via telefon?? Himla trist är det att sitta där också.. Fast nu slipper jag dom fram till februari i alla fall och det är ju jäkligt skönt! ;o)

Hoppas alla har det bra i decemberrusket! Snart är det dax för Fringe!

Ses & Hörs

RSS 2.0