Plus plus plus



Måste verkligen ge mitt jobb tummen upp!! Jag har ju sagt att det är ett bra jobb med bra lön och jag är redan inbokad på tre utbildningar som man får betalt för att gå på. Men igår ringde dom och hörde om jag ville med och lyssna på en föreläsning av en bergsklättrare i Gävle i februari och dessutom bli bjuden på middag efteråt. Det säger man ju verkligen inte nej till, kan bli riktigt intressant tror jag! Så många plus får ni för att ni är måna om personalen.



Blir party i slutet på februari också, Hawaiitema, och det verkar vara populärt! Kolla era evenemang på facebook så kanske ni är bjuden. Och skulle ni inte vara det men känner för lite hulahula och paraplydrinkar, hojta till! :)





Sjung för mig varje dag



Jag skrattade åt Hans kompisar en gång när de satt och diskuterade sångerskor och någon sa att han skulle kunna ligga med just den tjejens röst. Ska dock inte ha för roligt åt honom då jag lätt skulle gifta mig med den här killens röst!

Jobb jobb mera jobb



Bemanningen ringde precis och ville ha ut mig på jobb, ikväll och imorron kväll, och det tackar man ju ja till! Känns kanon att det ramlar in lite arbetspass från Frösunda de dagar jag är ledig från A-assistans. Älskar att kunna kombinera ihop de två jobben och samtidigt få ihop en del timmar så det blir bättre med pengar. Nu gäller det bara att lösa det här med barnvakt, ikväll handlar det bara om en halvtimme som vi behöver hjälp innan Hans kommer hem men imorron blir det 4-5 timmar. Hoppas dock på bästa Fia tills imorron!! :)

Har också ett extrajobb där jag gör uppdrag som mystery shopper och där har jag 10 uppdrag att fixa under februari. Pengar pengar pengar!! ;)

Bästa småtrollen





6 dagar



Är slut! Jobbat sex dagar i sträck och för mig som mest är van att gå hemma tog det hårt. Jag är trött som ett as, har haft huvudvärk sen i lördags och har ont lite här och där i kroppen. Men jag är glad så länge jag slipper magsjuka iaf! Den jag jobbade hos i fredags fick magsjuka på lördag och när jag kom till det andra jobbet idag hade en haft magsjuka inatt. Så jag håller tummarna hårt för att jag klarar mig.



Och i lördags fick jag ett efterlängtat sms. Jag har försökt få tag på en person sen i somras utan framgång, många sms är skickade och en hel del telefonsamtal utan svar och jag började tro det värsta. Men så i lördags surrade det till i fickan och en enorm lättnad sköljde över mig när jag såg vem det var från. Så nu vet jag att du lever och det är det enda som betyder något. Så får vi se när vi ska lyckas få tid till att verkligen träffas också.. :)




Nytt år ny start



Ja nu har jul, nyår och början på ett nytt år dragit förbi. Jag har haft paus på bloggen över julhelgerna så nu tänkte jag dra en uppdatering. Vi har firat jul på två av tre ställen. Julafton var vi hos mamma med min familj och på juldagen styrde vi kosan mot Ramsjö och Hans familj, där stannade vi till den 27:e innan vi for hemåt igen. Julen var som julen ska vara! Det var mycket folk, mat, paket, mys och gotta!











Nyår firade vi här hemma med några vänner, vi var 4 barn, 3 hundar och 6 vuxna, vi åt massor med tacos, drack lite gott, spelade spel och hade det riktigt bra!










Och nu i januari har vi haft besök, vid två olika tillfällen, av helt underbara vänner, två av de absolut bästa jag har faktiskt! Theres och Jerry ni är speciella, på alla sätt och vis, och jag hoppas ni vet hur mycket jag tycker om er!










RSS 2.0