En veckas händelser



I fredags var jag och åt lunch tillsammans med en vän, det blev thai och det smakade underbart! Som alltid! =) Vi hade det väldigt roligt och pratade om både det ena och det andra och jag tror till och med att jag lyckades chocka henne lite, och hon är inte lättchockad denna lilla dam inte.,. ;-) Tyvärr ses vi alldeles för sällan och nu kommer det bli ännu längre mellan gångerna då hon flyttat till Skara för att plugga i några år. Tur att det finns internet och mobiler så man kan hålla kontakten bra men du kommer ändå bli saknad lilla Tezz.. =)



Fredag kväll sedan drog jag och lillasyster ner på stan för att kolla av läget lite. Det var ju Strömmingsleken och det kändes som att man ville ner och se om det var någon man kände ute iaf. Men det var det inte! *haha* Vi satt och lyssnade på Style en stund, vandrade runt området och sen gick vi till Gradin en snabbis innan vi åkte hem igen.

Mitt lilla troll till syster när vi lyssnar på Style 



På söndag så bar det av till Iggesund. Nellies kusin Meja hade 2-årskalas så då var vi där, fikade, lekte och hade det skönt i solen i nån timme. Meja fick en jeansklänning i present av oss och den verkade gå hem.. =)

Födelsedagsbarnet i knä på morfar

Nellie som hittat filten med leksaker =)



Annat som hänt är att Nellie börjat skolas in på föskolan och det går jättebra. Hon bryr sig inte alls när vi får lämna henne och gå därifrån ett tag och igår sov hon middag där för första gången och det hade också gått riktigt bra..=)Fröknarna säger saker som att det verkar som att hon skulle gått där i flera år, att hon skiner som en sol och äter som en häst. Så det låter ju strålande! =)

Igår var vi ute på sista långa svängen med motorcykeln också. Det blev en lång sväng och jag var väldigt trött i kroppen när vi kom hem igen men det var det värt med tanke på att jag inte har en aning om när jag kommer åka nästa gång igen. Jon höll även på att skrämma livet ur oss då vi plötsligt märkte att han inte var bakom oss längre. Vi stannade och väntade på att han skulle komma ikapp men han kom inte så då vände vi och började leta efter honom då vi var övertygade om att han åkt av någonstans. Men som tur var så hade han bara stannat för att pinka.. *haha* Men han hann skrämma upp oss rejält innan vi såg honom.. illa illa!



Ramsjöhelg



I helgen var vi i Ramsjö eftersom det var bock-premiär. Tyvärr blev det ingen bock för oss att ta med hem men vi hade det mysigt iaf. Speciellt Nellie som har fullt sjå med att hålla koll på var alla är och vad alla gör.. =)

Här är vi med på morgonen och kollar så pappa och farfar klär sig rätt inför jakten


Och sen bar det av ut för att leka i alla vattenpölar =)





Petra & Loke



Har varit och fikat med Petra och lille Loke i staden idag.
Det var som alltid roligt att sitta och skvallra och kritisera höstens mode.. ;-)
Och jisses vad Loke kändes liten jämfört med Nellie.. =)






Och till kvällsmaten idag ringde telefonen och vi fick oss en liten överraskning.
Men mer om det till veckan då vi vet lite mer hur det blir med det hela..



Liten sammanfattning



Ännu en gång längesen jag skrev men jag hinner inte riktigt med som jag själv vill. Har haft en skön dag idag. Kom hem från jobbet strax efter åtta och väckte hela huset.. =) Då var det frukost och sen lek hela förmiddan som gällde. Hans stack iväg till gymmet och när han kom hem var jag iväg en sväng för att göra en liten koll. Sen var det dax för middagsluren och det slutade med att vi alla fyra låg och sov middag..*haha* Men det var hur skönt som helst! Och nu på kvällen bjöd vi över syster på mat så hon fick lasagne med sallad och efter det en efterrätt a la Per Morberg, supergott! ;-P



Annars är det lugnt här, jag är långledig i nio dagar nu och det kunde inte vara bättre. Är så jäkla trött och orkar inte jobba just nu, vill bara vara hemma. Men bara för att man är ledig så är inte dagarna tomma.. =) Imorron ska jag fika med min underbara lilla Petra. På lördag är det premiär för babysimmet igen och på lördag kväll drar vi till Ramsjö för Hans ska jaga på söndag. Och på måndag morgon börjar Nellie sin inskolning på förskolan, det blir intressant!



Här kommer lite bilder från vår mysiga lördag förra helgen,
som vi spenderade tillsammans med tant Anna, mormor och hundarna.
Var så underbart väder så vi blev ute hela dan!











Buspalatset



Vi har precis kommit hem från Hudik och Buspalatset och redan sover
en trött liten tjej djupt efter några härliga timmar med lek och äventyr..=)


Precis brottat omkull pappa i ett hörn och sen vidare på nya äventyr


Tar sig över lite hinder med mamma och bollen kan man inte släppa.. ;-)


Och såhär underbart kul kan det vara i ett bollhav! =D



Syster har dragit vidare



Igår flyttade lillasyster till sin första alldeles egna lägenhet. Det blev ett enormt lugn här då hundarna försvann men syster saknade man ganska fort iaf.. =) Men jag hoppas hon får det jättebra i sin nya lya och bara vi fått i oss frukost kommer vi med lite "inflyttningspresenter".. ;-)



Härlig promenad



Jag och Zeke smet ut på en morgonpromenad medans Hans och Nellie fortfarande sov.
Det var underbart väder och havet helt stilla och blankt, så fint..





RSS 2.0