Omstart


 
Månader sen senast. De som känner mig vet allt som hänt under denna tid. Det enda jag egentligen kan säga är, ibland gör man de största misstagen i sitt liv men har man tur så finns det de som ger en en andra chans. Mitt råd till er som får den chansen, ta den!! Jag fick en andra chans och livet är nu precis som det ska vara, underbart!
 
Jag har även lärt mig vilka som är mina sanna vänner under denna period. Vilka som visade sig vara oärliga, låter en tro att dom finns där med fina ord och sedan hugger en i ryggen när de får möjlighet och vilka man ska passa sig för att berätta saker för. Men även vilka som alltid finns där, tar en för den man är, inte ställer orimliga krav, inte pratar skit bakom ryggen på en och helt enkelt är riktiga vänner. De jag förlorat under denna tid kan jag inte direkt påstå att jag sörjer för det är inte svårare än så att jag föredrar några få ärliga, genuina och pålitliga vänner framför en hel hög falska, manipulerande och dyngspridande bekanta.
 
Nu ska jag bara se framåt, mot alla roliga och händelserika saker som kommer hända. Både mot saker som händer långt fram liksom saker som händer inom kort. Det första jag ser fram emot är att hämta lilla mormor om några timmar och sedan åka för att se våra småtjejer gå lucia. Dom har tränat luciasånger för fulla muggar och det ska bli så kul att se om Nellie sjunger lika mycket som förra året och om Alice kommer sjunga överhuvudtaget :)
 

 
 

RSS 2.0