Bilder från veckan som gått




















Lycka!

Och ibland kan man hitta de mesta underliga grejer när man är på promenad.. ;-)



Röriga dagar



Här har det varit och är fortfarande fullt hus. Vår älskade Nasse kom hit i fredags för att sedan stanna på obestämd tid.. =) Tyvärr jobbade jag som vanligt mina 24-timmarspass både lördag och tisdag så jag hann inte träffa honom så mycket som jag egentligen velat, men Nellie och Hans hann se desto mer av honom.. =) Och idag for han tillbaka till Ume.

På söndan blev vårt lilla hus ännu mer belamrat då lillasyster och hennes två dalmatiner flyttade in. Det var ett rent kaos i början med människor och hundar överallt, där den ena lät mer än den andra, men som tur är börjar det äntligen lugna ner sig. Så nu bor syster här på obestämd tid och alla hennes saker finns inpackade i garaget, rummet hon bor i och hemma hos mamma. Så vi får väl se var hon tar vägen sen och när.. =)

Annars så ser jag och Hans fram emot lördag! Då ska Nellie till Iggesund och bo hos morfar och vi ska till Gävle för en heldag med lillebror och hans tjej som sedan avslutas med fest på kvällen, kommer bli så roligt! =) Och det har utlovats Strawberry Daiquiri i mängder så det blir göööööött! ;-P



Husockupanter



Vi har fyra husockupanter hos oss nu.
Lite trångt kanske men väldigt mysigt också.. =)






Partyonsdag 22/7-09!



Hade fest i Hudik i onsdags och det var en kanonkväll! Fan va skoj vi hade! =)
Först var det förfest i pappas lägenhet
Efter det var det Bockarna
Och sist hade vi eftermys nere vid Möljen

Längtar redan tills vi tar en repris på detta! =)





 







 







Skiftande dag



Torsdagen var en minst sagt skiftande dag. Den började bra med fint väder och vi tog en långpromenad som vanligt. När Nellie sedan sov middag började regnet och efter det började ett enormt dånande på taket. Jag gick ut för att kolla och det haglade! Enorma hagel bara vräkte ner från himlen tillsammans med regnet. Det höll inte på så länge men var roligt att se, var ett tag sen jag såg hagel nu.. =)

Efter att Nellie sovit så var det dags för mellanmål och medan andra stängde in sig p.g.a vädret så gick vi ut på bron, lyssnade på åskan och regnet som smattrade på taket, tittade på blixtarna och grillade korv.. =) Vi hade det hur mysigt som helst. Man behöver inte alltid göra precis som alla andra.. ;-)


Solig och fin morgonpromenad


Picknick i ovädret



8 år



Igår firade vi 8 år tillsammans med bubblor och italienska mackor! =)







3 veckors bilder



Lite blandade bilder från de tre senaste veckorna
Utan speciell ordning =)





























Namngivningen i bilder


Fotograf Joakim Brolin har tagit alla bilderna


Nellie och en del gäster


Lisa, morbror Anders, morfar, Gudrun och moster Amanda


Pappa, Nellie och kusin Meja


Faster Erika, Fredrik, Nellie och farfar


Moster Anna, Anders, mormor, Micke och Christer (extramorfar)


Eva, Lisa, Grynet och Nasse


Namngivningsceremoni med Eva Östlin


Nellies faddrar Anna och Micke


Lilla prinsessan


Bibbi & Nisse


Farbror Nicklas


Grynet och Nasse, bättre vänner finns inte


På språng


Fyra generationer =)
Mormor, gammelmormor, Nellie och jag


Lilla familjen


Hinder



Jag kan inte sätta mig i bilen utan att sätta igång låten med Hinder
Jag lyssnar om och om igen och jag saknar dig nå fruktansvärt
Du borde (läs måste ;-P) flytta tillbaka hit..



Namngivningsfest



I lördags hade vi namngivningsfest för Nellie med alla i vår familj plus de två närmaste vännerna. Det var en underbar dag med fint väder, härligt folk, god mat och fina presenter! =) Tyvärr var jag sjuk och fick knapra Alvedon för att orka med men det var det värt. Skulle väl inte för allt i världen ha missat den här dagen!

Det började med en liten namngivningsceremoni i lusthuset på Stenö Wärshus som hölls av namngivningsceremoniförrättare Eva Östlin. Hon sa några ord och läste en fin dikt. Sen avslutade Nellies faddrar Anna Byström och Mikael Eriksson ceremonin med att sätta en blomkrans på hennes huvud. Efter det var det uppställning för fotografering. Joakim Brolin var där och fotograferade hela dagen så vi hoppas på många fina bilder sedan, vilket jag även är övertygad om att vi kommer få så bra fotograf som han är.. =) Sen var det dags för mat, trerättersmiddag, och det var så gott. Som förrätt var det en räksandwich, till huvudrätt fläskfilé med champinjoner och sås, klyftpotatis, grönsaker och sallad och till efterrätt blev det marängswiss.

Presentöppning var det dax för efter maten och Nellie fick så mycket fina saker, bl.a en fin sparbössa, en söt liten ask att ha smycken i, en dockvagn, ett armband med berlocker, ett halssmycke med hennes månadssten, pengar och mycket annat. När presenterna var öppnade och klara var Nellie hemskt trött och då var det dags att bryta upp festen. Så alla började röra sig hem till sig och vi åkte hem och la Nellie som mer än gärna kröp ner i sängen för att sova.

Allt som allt en väldigt lyckad fest och det kommer bilder så fort vi fått dom! =)


En liten del av alla presenter



Ed Hardy



Ah idag kom den!
Min underbara Ed Hardy-klänning
Så himla cool! ;-)

 

RSS 2.0