Hemsk känsla



Så det är såhär det känns
När en del av ens hjärta krossas
När man upptäcker att en av de man håller absolut högst
inte håller en själv lika högt
Och jag hatar mig själv för att jag var så jävla naiv


Jag har alltid lyssnat när du velat prata
Du tror inte att jag varit trött på ditt prat många gånger?
Men nu när jag verkligen behövt någon
gick det hemskt lätt att vända ryggen till


Tårarna har rullat hela natten
Rullar fortfarande
Och nu jag känner mig bara tom



Full fräs med brudarna



Helgen var händelserik för småtjejerna. Först for vi till Ramsjö på lördag morgon och spenderade dagen där med allt vad det innebär. Freja, Tico, vattenhinkar, bär av alla de slag, massor av mat, lek och godis. Pappa hade sitt med jaktlaget och när han var klar rörde vi oss mot Hudik för att släppa av honom och vi tjejer drog hem. Väl hemma vaknade båda till så Alice höll sig uppe till halvnio och Nellie till närmare halvtolv! Men det var ändå en lugn kväll i soffan med film, popcorn och saft för oss.











På söndag begav vi oss till lekparken för att möta upp Petra och Loke. Där lekte vi och härjade runt tills vi blev hunriga och då blev det Sibylla! Efter det packade jag in tjejerna och drog till Hudik för att hämta hem Hans till hans möte med mc-klubben. Vi släppte av honom där och åkte till Stenö och lekparken, där var vi tills flickorna tyckte att det var bra och då började vi gå genom skogen till klubben för att kolla hur det gick där. Det tog dock sin tid då Nellie och speciellt Alice skulle stanna och äta lingon överallt och lingon finns det gott om där. Men tillslut tog vi oss fram och där sprang tjejerna runt bland alla människor och motorcyklar utan att det bekom dom det minsta. Underbart att dom är så framåt! Blev där ett tag också då det bjöds på kolbulle, vilket var en hit, och Nellie hittade en röd "orm", vilket jag tyckte var mindre kul...Hua!!!


















Lips of an angel



Som jag saknat dig!
Och det räcker med några få ord på msn så känns allt mycket bättre.
Att du sedan satt en speciell ringsignal på mig är ju bara för gulligt. Sötnöt ;)

* * * * *

Den här veckan har rullat på med en jäkla fart men jag har hunnit träffa flera nära vänner i alla fall och det är aldrig fel. Först hälsade jag och Nellie på Petra på måndagen, Nellie rotade fram alla leksaker, fikade, åt klubbor och kollade på film medan jag och Petra snackade skit. På tisdag hade vi taco-och filmkväll här hemma med Malin, åt tacos tills man mådde dåligt och kollade på en film som skiftade skapligt från bra till dåligt men i slutändan får den nog ändå bli okey, Insidious hette den. På onsdag fick jag äntligen träffa Tess igen, blir alldeles för sällan då vi bor långt ifrån varandra numera. Men nu fick jag en heldag med henne och det var underbart! På onsdagskvällen drog jag upp till Jon-E för att fota lite bilder, tyvärr var jag på ett uselt humör då så det blev inte mycket som funkade, får göra om det en dag när jag är lite mera uppåt. Men en stor eloge till dig som stod ut med mig den kvällen!! Och sist men inte minst så kom Jerry hit igår för att fiska med Hans. En bra kompisvecka helt enkelt! Mera sånt :)

Ett annat plus är att vi fått hem tvättmaskin och tumlare så man kan tvätta hemma igen. Lovely!! Och Alice är färdiginskolad på Nellies dagis så nu är dom äntligen på samma ställe ♥

Söta Tess



* * * * *

Hur tänkte du nu? Well...good to know!



Tyst och lugnt



En ovanligt tyst kväll hemma, precis vad jag behöver för stunden. Hans är på skytte i Bollnäs, flickorna sover som små grisar, hundarna har däckat i soffan som vanligt och här sitter jag med datorn....som vanligt! ;) Lyssnar på mina godingar på Spotify och bara njuter av solen som går ner utanför fönstret. Hans kommer väl inte hem än på 40-50 minuter så jag har en bra stund för mig själv kvar innan jag smiter till lillasyster för lite skvaller och skratt, kanske vi ska hitta en hund den här gången med?? *haha* Näe men ska bli kul att höra hur det var på kryssning som hon och Malin varit iväg på, måste ju passa på att träffa henne idag då hon drar iväg imorron igen.

Annars händer det inte så mycket här. Alice är förkyld igen men hoppas hon är pigg tills på måndag. Då börjar hon med inskolningen på samma dagis som Nellie, vilket kommer ta kanske en dag *haha* Hon har inte brytt sig ett dugg när det var ett annat dagis över sommaren och en massa lärare hon inte kände igen, utan hon tar det som det är hon bara och hoppar upp i famnen på dom. Så länge det finns frukost och lunch är den lilltösen nöjd! Så jag oroar mig inte ett dugg för hur det ska gå med henne där, hon är ju även så van att vara på Nellies dagis att hon drar iväg för sig själv och leker med barnen när vi hämtar Nellie om dagarna. Så det blir en enkel match!



Dagens Hinder



Well now that it's morning,
Where do you want to go from here?
Well now that we're sober,
Are your thoughts of me more clear?

Now that your head is right,
Did you dig last night?
It keeps playin in my mind

'Cause girl I gotta thing for you
And I think it's kinda crazy,
'Cause I know that you have someone too,
Wonderin where you were last night

For now i'll say goodbye
But don't think we're through,
I gotta thing for you

Well now that you're home,
Will he be the first thing that you see?
I know you'll compare us,
But how does he match up next to me?

Now that your head is right,
Did you dig last night?
It keeps playin in my mind

'Cause girl I gotta thing for you
And I think it's kinda crazy
Cause I know that you have someone too
Wonderin where you were last night
'Cause girl I got a thing for you

And I know the night was hazy,
But I still remember wakin up
And kissin your head one more time

For now i'll say goodbye
But don't think we're through,
I gotta thing for you

Well I remember layin your head down,
I remember lovin all your sounds

I gotta thing for you
And I think it's kinda crazy,
'Cause I know that you have someone too,
Wonderin where you were last night
'Cause girl I got a thing for you

And I know the night was hazy,
But I still remember wakin up
And kissin your head one more time

For now i'll say goodbye
But don't think we're through,
I gotta thing for you...



Aldrig jag??



När ska det här bli min dag??
Jobbat 16 dagar i rad nu...
Vill bara få vara lite ledig!!!





Dogrescuer By Night



Det kanske är mitt kall det?? Andra hunden på en kort stund som jag hjälper nu. Förra gången gick det ju ganska fort men den här gången fick gamlingen följa med mig hem. Var på väg hem från syrran igår vid 23.30, hinner bara ut på Stenövägen så ser jag en ensam hund som haltar fram på gångvägen, ingen människa synstes till...ja förutom alla som var på väg hem från Quizen i Stenö men det var ingen av dom som brydde sig i honom. Jag ringde till syrran och undrade om hon visste var han hörde hemma, det visste hon inte, så vi började cirkla runt i alla områden i Sandarne för att se om vi hittade någon som letade en hund medan vi ringde till polisen. När klockan var närmare två gav vi upp och åkte hem, polisen hade ingen möjlighet att hämta honom så han fick följa med mig. Väl hemma gick det hur bra som helst. Han fick lite vatten och la sig sedan i hallen. Jag gjorde mig i ordning och gick upp för att lägga mig men då blev han ledsen så jag tog med mig täcke och kudde och spenderade natten i soffan, natten och natten för den delen..blev 3 timmars sömn innan jag skulle upp igen. Det är ett under att jag fortfarande står upp med dessa nätter utan sömn, sömn som jag heller aldrig hinner ta igen någon gång. Men nu kommer jag ifrån ämnet! Imorse tog jag ut honom, han fick mat och vatten och sen satte jag honom i bilen innan jag släppte ut våra hundar. Polisen ringde igen och hade fortfarande inte hittat någon ägare men hade hittat en som kanske hade ett kullsyskon till den här killen så hon skulle ringa dit och höra om dom visste. Tog inte lång stund så ringde dom igen och hade hittat ägaren så jag fick prata med henne och nu är han tillbaka där han hör hemma igen. Så allt slutade väl! :)



Perfa lördag



Ännu en natt med 2 timmars sömn, denna gången helt självförvållat, men ack så skoj!! :) Lördagen började med ett kort jobbpass, sedan drog jag till Hudik för att få håret fixat av Maja (svängde även in till pappa & Gudrun för lite frukost), sen var det bara att skynda hem, göra sig iordning, plocka ihop kläder och dra iväg med Malin på fotografering då vi skulle vara med på "Modell för en dag" och det var riktigt roligt! Tog en del tid då dom låg lite efter tidsschemat men vi blev snyggt sminkade och fick den gulligaste av fotografer som fotade oss, hon gjorde allting bara ännu roligare, och så fick vi med oss jäkligt snygga bilder hem.

Efter det drog vi ner på Amore för att beställa pizza att ta med hem och när vi var där kom det in två killar som vi märkte direkt att dom inte kom från Söderhamn, dom hämtade sina pizzor, tittade lite på oss när vi gick till bilen och sen försvann dom mot ån. Vi åkte hem till Malin, åt pizza, drack vin, la in lite bilder på datorn och drog sedan iväg på förfest hos en annan Malin. Var där bara en liten stund och sedan var det dags för krogen, jag ville till CH och lyssna på ett band som spelade men blev nedröstad så jag fick vackert hänga med till Olles, vilket blev en riktigt bra kväll det med! Vi drack, pratade skit och dansade. Jag drog ner när vi dansade för att köpa nåt att dricka och när jag går fram mot baren hör jag någon bredvid mig som frågar: "Smakade pizzan bra?" Döm om min förvåning när jag vrider på huvudet och ser killarna från pizzerian! *haha* De var ett gäng killar från Gävle som var här så vi dansade och festade vidare med dom resten av tiden på Olles. När krogen stängde gick vi med dom genom stan medan jag väntade på att min taxi skulle komma, 45 minuters väntetid i Söderhamn!!!, och var ner till ån och kikade på deras båt som dom var här med. Jag och Malin jävlades med dom och kallade dom för smågrabbarna hela tiden då dom var bra många år yngre än oss, men det roligaste med det var ju ändå att vi sedan fick reda på att dom var ännu yngre än vad dom först sa *hahaha* Varför ljuger killar om sin ålder och säger att dom är äldre än dom är medan vi tjejer gärna säger att vi är yngre?? Roligt var det iaf så det var en lyckad utekväll! :) Tack alla inblandade för att ni gjorde kvällen minnesvärd, synd bara att körkortet gick förlorat...

Och avslutningsvis kan jag bara säga att Gävlebor är gentlemän, där kan Söderhamnskillarna verkligen lära sig något! ;)








RSS 2.0