Sommarvärme =)



Så kom det riktig sommarvärme denna helg, underbart och inte en dag för tidigt!

Vi hann med en hel del den här helgen till skillnad från förra då vi knappt sågs för jag jobbade. Sören kom hit i två svängar och fixade till resten av uppfarten. Vi bytte till sommardäck på bilen. Vi har varit ute på gården hela dagarna. Vi bjöd hit mamma och hennes man och grillade korv och bara njöt i solen på fredag eftermiddag. Jag jobbade hela lördagen och idag har vi bara haft det underbart skönt och härligt i solen! När Nellie sov middag tog Hans en sväng på mc:n och jag låg i solen i 2,5 timmar..såååååå skönt.. ;-) Och nu på kvällen har vi grillat fläskfilé, färska champinjoner och paprika och till det åt vi potatisgratäng och sallad. Det kändes som vilken sommardag som helst nu när man kunde sitta ute och äta och inte gå in förrän solen försvann bakom träden.

Hoppas på många många fler dagar som denna!



Bilder bilder bilder


1:a april och årets första grillning!







 


Långfredag hos mormor med god mat!



 


Påskafton med besök av kusin vitamin


Härlig vårpromenad vid havet!







Senaste



Hemma är det underbart och det har hänt en del grejer i vårat hus och på vår tomt. Dom stora stenarna som täckte garageinfarten är borta så nu har vi dubbelt så stor tomt = Perfekt! Ett enormt stort tack till snälle Sören! Han kommer kanske imorron också och fixar till resten av tomten där det ska vara grus så det kommer bli så bra.

Uppe i sovrummet har kakelugnen blivit borttagen av en liten tysk och efter det så slog Hans ner dom där fula otympliga garderoberna vi hade där så även sovrummet är mycket större, men just nu obeboeligt.. Det ska vi dock råda bot på snart! =)



I övrigt har vi haft det lugnt och bra. Det har blivit himla dåligt med träning för mig men konstigt nog så har jag gått ner i vikt i alla fall så det tackar jag bara för. Den första april var jag och Nellie med på årets första grillning hos Anna och Micke, mumsigt värre! =P Och på påsken var vi till mamma och Christer och åt lite påskmat. Nellie var påskkärring för första gången och hon var jättesöt! =) Lägger upp bild på det senare, kanske imorron om jag orkar då.



Det var lite snabb uppdatering om det senaste. Hörs snart igen!



Ändring



Ibland går det fort i vändningarna.
Nu ska jag på intro redan ikväll och möjligen jobba redan imorron!
Lite pirrigt med ett nytt ställe och nya människor men det kommer gå bra.
Hoppas jag.. *haha*



RSS 2.0