Back to normal



What day is it? And in what month?
This clock never seemed so alive
I can't keep up and I can't back down
I've been losing so much time

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Igår fick jag mail från Mexico! Det var roligt att få höra hur det var där och att allt var bra. Är bara lite avundsjuk på solen och värmen men missunnar dig absolut inte detta. Ska bli så himla skoj att få höra om dina resor när du kommer tillbaka. Det finns få som kan berätta på samma sätt som du, som får det mesta att låta intressant och roligt utan att för den skull få en att känna det som att man är "sämre" som inte rest till något utav dessa ställen. Så jag önskar dig en fortsatt underbar resa och så ses vi på grillfesten!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bittert blev det i söndags då mitt kära Djurgården förlorade i förlängningen mot Luleå. Det var sjukt spännande på slutet och kunde, som en Luleå-vän sa, ha gott precis hur som helst. Nu var det tyvärr inte vår tur så det är bara att ta nya tag till nästa säsong och gratulera Luleå till vinsten!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Annars har det blivit som vanligt här hemma. Det har varit lite upp och ner men nu går det åt rätt håll igen, sjukdomar börjar försvinna, solen tinar bort snön, vi får 30000:- tillbaka på skatten och livet känns i allmänhet lättare!













- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tiga är guld




Impulsgrej



Ibland är det bara bra med impulser! Fick ett ryck igår att åka och se Engmans kapell och det var precis vad vi gjorde, syster och jag. Det var hemskt med folk och lite väl trångt vissa gånger men dom spelade och sjöng bra som vanligt och det var ju huvudsaken! Helt underbart härlig musik ♥


Engmans Kapell



Och dom gjorde det!



Från att ligga under med 0-3 i matcher ligger det nu 3-3 mellan Djurgården och Luleå! Bara att vänta på den sjunde och avgörande kvartsfinalen imorron och se när Luleå blir spöad och Djurgården tar sin plats i semifinalen!





Kvartsfinal 6



London-burken överlevde och det blev inga biljetter till Globen. Kommer dock sitta fastklistrad i soffan framför matchen ikväll och hoppas på det absolut bästa!!
Alltid, oavsett - För evigt Djurgården!! ;)



Igår kväll hade jag dejt med underbara syster! Vi pratade massor, tog ut pengar, handlade, flummade omkring, skrattade så vi grinade, solade och slog visst fast att mys inte alltid är bra. Du må vara den roligaste, flummigaste, goaste och härligaste person jag känner! ♥





Älskade Djurgården!!



Underbart nog vann Djurgården igår igen! Imorgon blir sjätte kvartsfinalen i Globen och här har vi en tjej som är mer än sugen på att åka. Gissa om "London-burken" lever farligt nu.. Hahaha! Hittar jag bara någon som vill gå med mig och att det löser sig med barnen så rymmer jag till Stockholm.



Bild från Google


 


Firande i dagarna tre
























Vecka 10



Drar veckan lite fort! Jag har jobbat, varit hemma med sjuka barn, firat 9-årsförlovning med Hans samma dag som Zeke blev 4 år, firat liten Nellie som blivit 3 år, bakat, haft massor med folk här och mer kommer idag, pratat med goa kompisar, avundats syster som åkt till Hudik och festat, blivit nominerad till Tjejplanet! och njutit av solen och sett hur snön sakta men säkert drar sig tillbaka. Vilket den måste göra då vi har första grillfesten sista april!! Så ni som känner er träffade kan boka datumet och komma hit och grilla, inbjudan har skickats via facebook så där kan ni se mer om vilka som kommer, vilken tid och så vidare..

Mallig över nya kläder

Firade 9 år med italienska mackor

Och en present från LiveIt

Utslagen liten tjej, 39,4 grader


Alltid roligt med snö som smälter


Och med solen som skiner

Så blev lilla tjejen 3 år, kommer ett eget inlägg om det sen







Älska Hinder



Jag älskar musik
Jag älskar låtar som berör
Och jag älskar verkligen när det stämmer så bra

♥ ♥ ♥

If I could go back in time
Wouldn't change a damn thing in my life
Love the dumb things we do when we're young
But the best is yet to come

Oh, go for it
Run toward it
Dive in headfirst
Live life with no regret
Put your heart out there, don't be scared
You might get hurt, but it's all worth it in the end
'Cause the best is yet to come

♥ ♥ ♥





Brandövning



Var på Introduktionskurs med jobbet igår. Den började 14.30 och slutade 20.30. Det blev lite långt och man orkade inte ta in allt på slutet, plus att man blev trött på kvällen. Men idag har vi haft brandskyddsutbildning halva dagen hos Räddnings- tjänsten Hudiksvall och hjärt-lungräddning andra halvan och det var betydligt roligare, nu fick vi ju iaf göra något istället för att bara sitta på en stol och lyssna. Måste också ge ett stort plus för himla god mat, där snålades det verkligen inte! Oxfilé igår kväll och kycklingfilé till lunch idag, mums!!







Hawaiiparty



Ja då var det väl dags att slänga in ett inlägg om festen. Den var suverän, helt enkelt suverän! De bästa av männsikor var där. De killar och tjejer jag tycker så himla mycket om och som jag inte tror att jag skulle klara mig utan. Och som alltid händer det saker när det är detta gäng som festar, det blir aldrig tråkigt! Vissa blir intresserade av andra, vissa "bråkar" om sitt underhåll *haha*, det kommer uttryck som ibland chockar en och ibland skrattar man så man grinar, vissa vänner överraskar en, det skvallras om än det ena än det andra, oväntade saker inträffar, vissa blir kära men kan sen inte komma på vad personen heter, vissa når även höjden av sin karriär och som alltid blir det mys dagen efter med pizza och slappande i soffa och på madrasser.
Älskar er ♥


 



 



 






Dagen-efter-bus ;) Sorry lillan!! *hahaha*





 

RSS 2.0