Så småningom



Du kommer också bli glad igen
Man känner inte igen dig just nu
Men allt kommer bli bättre


Ord som värmer. Speciellt när man vet att den som sa dom är någon som bryr sig och som inte sa det bara för att ha något att säga. Och jag vet att man inte känner igen mig för stunden. Jag är grinigare och argare än vanligt, tiltar för minsta lilla, svävar gärna iväg och försvinner in i mobilens värld för det är lättare att prata med folk via sms. Jag är egentligen bara mig själv med en enda, möjligen två, personer just nu men det kanske räcker för stunden? När jag har fått ordning på allt i mitt liv igen så kommer jag komma tillbaka, till den jag egentligen är och den jag älskar att vara!




Koko Koko ;)



Vissa får en att skratta betydligt mer än andra, haha! När en person ringer för fjärde gången på en timme börjar man ju undra vad personen möjligen kan ha kvar att säga fjärde gången. Men när denne ringer för att berätta om något heltokigt han gjort bara för att man ska få ha lite roligt och skratta kan man inte annat än bli glad! :) Du förgyllde precis min eftermiddag!! Hahahaha!



Min för stunden







Ume & Väsby



Igår kväll kom min bästa Ume-pojk hit med en polare och stannade över natten för att dra vidare till Gbg idag och sen se Springsteen, jag är bara liiiite avis! Men det var en trevlig kväll med film, chips och lite massage av mina förstörda axlar. Nu har jag och Alice vinkat av dom medan Nellie fortfarande låg och snusade sött i sängen, helt otroligt med sovmorgon till klockan nio men jäklar vad skönt! Nu sitter tjejerna nerkurade i soffan och myser framför barnprogram och jag passar på att uppdatera lite här.

Helgen som var spenderades i Upplands Väsby med två helt igenom helgalna brudar. Vi slöade en massa, käkade tacos, kollade av Väsby och var ut en sväng på lördagen. Helgen var mysig, lite förvirrande och rörig men ändå bra och jag hade kul med "pannkakstjejerna" ;)


Fullpackad för avfärd

Frukostmys med Linda

Ben & Jerry - grabbarna som alltid finns där

Vilket även goaste Petra gör ♥



She's just a small town girl



När man sitter ensam på en balkong i Sthlm och tårarna inte kan sluta rulla så vet jag ändå att det finns någon jag kan ringa. Jag kan inte ens förklara varför dom rullar för det är så jäkla många känslor som spelar in och allt känns så förbannat invecklat så när du väl svarar får jag ändå inte ur mig många ord, jag skulle vilja häva ur mig allt men vet inte om jag någonsin skulle sluta prata då. Men det räcker med att höra din röst, att veta att jag alltid får ringa och att jag och flickorna alltid är välkomna, vilket är guld värt, och det känns åtminstone en gnutta bättre än det gjorde några minuter tidigare. Men jag kan bara säga att vissa dagar suger, och vissa dagar betydligt mer än andra...




Räddad



♥ Tack pappa ♥
Vem vet var jag skulle vara utan dig..



Nya stället?



Det är lite för lugnt här hemma nu. Hade fullt upp hela helgen och nu kliar det i mig att vilja göra saker. Men istället sitter jag i köket framför datorn, tjejerna leker i en egenbyggd koja i vardagsrummet innan det är dags för sängen och country strömmar ur högtalarna,
och fan för den som hånar mig för det ;)

Men jag har iaf varit och tittat på en lägenhet idag, eller två egentligen men den ena räknas inte ens för så illa var den, och det är en lägenhet jag skulle kunna tänka mig. Stora rymliga rum, STORT kök med vedspis, kakelugn i vardagsrummet, nyrustat, stora härliga fönster, ligger inte alls långt härifrån och det bästa av allt - en lekpark alldeles utanför! Har även varit till försäkringskassan och pratat med en helt otroligt trevlig och tillmötesgående person om bostadsbidrag m.m och med det skulle det inte bli några som helst problem att ta denna lägenhet. Så nu ska jag bara fundera någon dag och bestämma mig men jag anar redan åt vilket håll det lutar, det känns rätt helt enkelt.

Näe nu måste jag göra något här hemma innan jag börjar klättra på väggarna, så hoppas ni får en bra kväll där ute!



New friend



En annan sak som också hände i tisdags var att bästa Petra kom på den briljanta idén att ge mig en ny kompis. Hon skickade helt sonika mitt nummer till denna person som sedan hörde av sig till mig, vi skickade bara något enstaka sms då och även på onsdag men på torsdagen började vi prata lite mer och han erbjöd sig att skjutsa mig till Hudik för att hämta Grahns bil. Det var en bilresa som blev riktigt rolig, trodde att vi kanske inte skulle ha så mycket att prata om då vi inte kände varann alls, hade bara träffats en enda gång tidigare hos Petra och det var ju flera månader sedan nu. Men vi hade inga problem alls med att prata och skratta med varann och det var uppfriskande att prata med någon som inte känner mig och som inte ställer samma frågor som alla andra. Så han skjusade mig att hämta bilen och erbjöd sig på samma gång att jag kunde få låna hans bil längre fram när han låg borta på jobb, vilket jag mer än gärna gör om han står fast vid det. Sen for vi hem igen, han släpandes på en osynlig husvagn för att se om jag kunde komma ikapp och jag i normal hastighet några minuter senare och ikapp kom jag.....efter ett bra tag :) Sen bokades jag upp som chafför till fredagen som tack för att jag fick skjuts till Hudik och den kvällen blev speciell! Kan inte återge allt men jag körde hans bil från cirka 22 på kvällen till 7 på morgonen efter, vi var på alla möjliga och omöjliga ställen och vi hade så jäkla roligt. Vet inte hur jag ska kunna beskriva denna person så jag snor helt enkelt Petras ord: "Man skrattar med hjärtat tillsammans med honom" Så tack bästa bästa vännen för att du förstod hur kul vi skulle ha i varandras sällskap :)



Hudik levererar...som alltid!



Förra tisdagen drog vi till Hudik för att se Sigge Hill på Gossip. Syrran, jag och Malin drog från Söderhamn vid sju-tiden på kvällen för att möta upp lite folk hos Grahn på förfest. Väl där började vi med att springa runt från våning till våning och inte hitta vart han bodde, fast vi var på rätt våning på allra första försöket! Jisses! Väl inne öppnade vi cider och vin och umgicks med några nya och några gamla bekantskaper, pratade en massa skit, blev serverade små pizzaslices, blev utsatta för ett trick som jag ännu inte har en aning om hur dom gjorde och bara hade det riktigt jäkla roligt. Sen drog vi vidare till Gossip där vi dansade, blev bjudna på både cider och shots och blev kallad för Miss Black Jack då jag hade lite tur med korten vid bordet. Kvällen blev en hit rätt igenom helt enkelt, även om det inte blev något nattbad...men nästa gång lovar jag att hänga med på det också :) Och det bästa av allt, bilproblemet löste sig för stunden då jag fick låna Grahns bil denna vecka. Tack för det, guld värt!!

 







Från dåligt till bra



Gårdagen började sådär. Min bästa Petra var inte glad och inte jag heller, vi muttrade om det mesta och fick en dos av lite olika besvikelser. Så ja vi var inte direkt glada tjejer men fick iaf gjort det vi skulle på dagen. Väl hemma fick jag annat att tänka på och kvällen sen blev riktigt bra förutom en viss incident med lilla Atlaz då.

Kom hem från dagis med brudarna och ser att Atlaz på något vis lyckats tugga fast en cykeldator i överkäken, den satt som berg och jag fick inte lös den. Ringde syrran som kom över men vi lyckades inte gemensamt heller. Så då var det bara att ringa veterinären och sen tog underbara syster och satte sig och körde till Bollnäs med honom där dom sövde honom, fick bort cykeldatorn och sen fick dom komma hem igen när han vaknat.

Under tiden kom mamma hit med nybakta kanelbullar till mig och småtjejerna. Så vi pratade, lekte, fick disken diskad *haha* och bara umgicks ett tag. Sen skulle mamma hem och Jonsson kom hit för filmkväll med mig. Finns få som slår Jonsson, en av de absolut bästa vänner jag har! Så efter att han blivit smått misshandlad av Nellie och Alice och vi lekt häst med dom in till badrummet fick jag dom äntligen i säng och vi slog oss ner i soffan med popcorn och cola och kollade på 2 filmer. Eller ja..jag såg den första och delar av den andra för jag somnade ju som vanligt. Men jag hade sett den sista filmen några gånger så det gjorde inget. Jonsson drog sedan hem vid halvtvå på natten kanske och jag kröp till kojs. Så dagen slutade bra iaf! :)



Underbara mamma



Det här blir ett väldigt kort inlägg,
men det jag ska säga behövs det inte många ord till.
Mamma - du är min idol och jag älskar dig!





Trött jobbig lördag



Hemma från jobbet en stund. Rätt skönt med delade turer ibland. Sitter i soffan med datorn i knä, Nellie lutandes mot min axel och Tom & Jerry rullar på tvn. Alice sover och det är lugnet själv i huset, så himla skönt. Men jag är trött, så fruktansvärt trött hela tiden, skulle kunna somna stående vissa dagar. Känns precis som i höstas så jag har nog samma brist i kroppen nu som då för mina små piller är slut sen ett tag tillbaka och nu är samma trötthet tillbaka. Så det blir väl till att ringa Hälsocentralen på måndag och skaffa tid. Men det positiva är att jag i alla fall sluppit den dödande huvudvärken denna gång, alltid något! I övrigt har den här dagen gått sakta, det har inte direkt hänt något på jobbet och då får man för mycket tid att tänka, vilket alla gånger inte är så bra..





Å jag å!



Någon som står mig nära påpekade idag att min blogg tystnade rejält i juni. Ja vad kan jag säga? Den har varit tyst alldeles för länge så nu blir det ändring på det. Det har hänt en hel del här men tänker inte ta upp allt utan nöjer mig med att ni som vet ni vet, och ni som inte vet kommer få veta. Nu blir det till att gå in i en ny fas och se framåt med allt vad det innebär. Tänker inte gå in nå närmare än så för stunden.

Det jag kan skriva om däremot är ju den helt otroligt fantastiska bilen, eller så kanske det inte var just det den var?!?! Har än en gång blivit utan bil, det är helt makalöst vilken bra saab vi hittade en gång i tiden. Nu står den och skäms på gården, vad man ska göra med den vet inte jag, känns inte som någon större idé att laga den för en massa pengar och så kommer den rasa sen igen. Så vi skiter i den så länge!

Tänker däremot prata lite fint om en annan bil, någon som är intresserad av en Volvo XC90?? -04, automat, 7-sitsig, silvermetallic och gått ca 22500. Hojta till isf! Har fått i uppdrag att sälja den och jag ger mig inte förrän den är såld så ni som är sugen, hör av er!

Men om vi går tillbaka lite till att jag är utan bil. Det positiva med det hela är ju all den motion man får, promenerar runt 1-2 mil om dagen och cyklar cirka 1,5 mil så det kan jag ju inte klaga på. Och ikväll ska jag ut och springa, får vi se hur långt jag tar mig. Klarar jag mina 3 km är jag nöjd men helst vill jag slå 5 km ;)



Håret är färgat av bästa Maja också, känns skönt med nytt :)



RSS 2.0