Åt rätt håll




Så kom äntligen dagen då det var ljust hela vägen hem från förskolan



Liten tjejkväll i Hudik



Hade en himla trevlig kväll i Hudik igår med två brudar där den ena är tokigare än den andra, enbart i positiv mening, ni är ju bara för härliga! Jag och Petra for härifrån till Maja på kvällen. Hemma hos Maja blev det massa prat och lite dricka, sminkning och hårfixande, provande av kläder för att i slutändan ändå ta det som kändes mest bekvämt och en massa massa skratt. Det är bara så skönt att få sitta och snacka skit och skratta tills tårarna rinner, och tokiga disskusioner blev det så skratt var ingen bristvara. Efter att vi tillslut var klara drog vi oss in till stan och väl där in på Gossip. Började med att gå ett  varv där inne och vem är den första jag springer på som jag känner?! Jo Peter, han som inte ens skulle vara i stan hade trots allt blivit kvar och var nu ute till våran stora glädje, Peter är en av dom absolut bästa Hudikgrabbarna. Vi pratade lite med honom, gick sedan och beställde en varsin drink som jag vunnit av Maja efter en lätt vadslagning och sen sprang vi på nästa gograbb, ingen mindre än The bald guy in the corner. Han var lika glad som vanligt, dansade, pratade, skrattade och tokade sig, det är helt omöjligt att inte ha kul i hans närhet. Resten av kvällen vara bara rolig, vi blev en populär liten trio hos vissa än om dom alla blev dissade, vissa mer eller mindre snällt kanske *haha* Men fattar man inte vinken får man skylla sig själv. Allt som allt en toppkväll helt enkelt! Hade även en trevlig pratstund med minsta syster på toa, var himla roligt att prata med dig då vi sällan ses och jag hoppas allt redde ut sig under kvällen ♥


 
 


Händelserikt år



Känns som att detta år kan bli ett intressant år. Jag kom igång med träningen och det går åt helt rätt håll och för att ha något extra att kämpa mot har jag och Linda bokat att vi ska ta oss igenom tjejmilen till hösten! Kommer bli skitkul, inte bara själva milen utan allt runt omkring och mest att få umgås lite med en störtskön tjej. Hoppas också att det blir Vårruset med jobbet till våren som förra året, men det tror jag nog att det blir.

Har spontananmält mig till en franskakurs. För om pengarna finns drar jag och Tess till Paris till våren och det vore ju kul att kunna några meningar franska när man är där. Hoppas massor på att denna resa blir av, en helg i Paris kan ju aldrig slå fel!! :) Inte var flyget speciellt dyrt heller och hotell kan man alltid hitta till bra pris.

Jag har sökt massor av jobb i hopp om att hitta något att kombinera med det jag har nu men hittills har jag gått nit på det. Men som det ser ut nu kommer vi få en extra fyrbent familjemedlem vissa dagar och då får jag in lite extra slantar där i alla fall. En stor mysig tjej som hälsade på oss i söndags och mysig är det ord som beskriver hela henne. Hon gick jättebra ihop med både hundar och barn och hon kom och satte sig i knä på oss direkt när vi satte oss på golvet, vilket kändes då det inte skillde många kilo mellan henne och mig :)

30 blir jag snart också men har inte sett till någon 30-årskris än så länge och då är det ju bara drygt en och en halv vecka kvar. Men till alla som tänkt komma och fika så blir det fika helgen efter för jag jobbar helgen jag fyller. Och apropå 30 så håller jag på att fixa sambons väldigt sena 30-årspresent, men jag tror inte att det gör något att den är sen när han får se vad det är. Mer kan jag inte säga om det för han får inte lista ut vad det är.. Han lyckades överraska mig i helgen också, när han kom hem från Norge den här vändan så hade han slutat snusa!! Kan inte annat än säga bra jobbat, riktigt jäkla bra!! Inte för att jag egentligen är förvånad, han har en stark vilja och lyckas med allt han tar sig för och det beundrar jag honom för ♥

 

Idag blev jag ofrivilligt ledig från jobbet då bilen pajjade igår. Och det hade ju varit skönt med en ledig dag men vad tror ni händer?? Jo man vaknar med förkylning såklart, men jag är glad ändå för snart är denna vinter med förkylningar och jäkelskap snart över!!





RSS 2.0