Onsdagstripp till Hudik



Igår drog jag, Malin och Tess till Hudik för att gå på Bockarna när det var 29.an och det var en riktigt rolig kväll. Började hemma hos Jon-E där vi gjorde oss iordning och lyssnade på musik tills han skulle dra iväg. Då skaffade vi skjuts av Grahn hem till Peter där vi fortsatte festa, prata och skratta tills vi åkte ner till krogen. Där var det bra mycket folk och samma härliga stämning som jag alltid tycker att det är där. Vi beställde drinkar och shots, dansade, spelade Black Jack och bara hade det skoj! Var en kille som misslyckades totalt med att få oss intresserade, om det nu var det han försökte med, genom historiens sämsta öppningsreplik. Du kanske inte ska börja med att bra nära "kränka" oss, kan bara säga bättre lycka nästa gång! I övrigt en riktigt bra kväll och backslicks verkar vara populärt! *haha* Eller var det kanske rosa tröjor? ;)

Idag är det däremot en konstig dag. Sov till nästan 11, eller ja sov och sov, det var väl snarare nå halvslummer men jag låg till 11 i alla fall och det är väldigt ovanligt för mig. Sedan pallrade vi oss upp och gick ner på OK, utom Malin som var morgonpigg och hade dragit ner på stan, och skaffade oss cola och lite "frukost". Tillbaka upp till lägenheten igen där vi sen bara hängde tills det var någorlunda riskfritt att köra hem. Vi kollade på bilder som Jon-E tagit och jag kan bara säga, än en gång, att du är grym med kameran! Önskar jag hade ditt öga för bilder. När det väl var dags att åka hem var jag inte ett dugg sugen på att åka nånstans. Ville bara ligga kvar i sängen och glömma omvärlden ett tag men det var bara att packa ihop sina saker och bege sig till bilen och den korta färden hem. Men jag hade en konstig känsla som jag inte kunde sätta fingret på vad det var och den jäkla känslan sitter kvar än...så jag har mest gått omkring här hemma och släpat benen efter mig nu på kvällen och inte kunnat ta mig för någonting vettigt. Sen började givetvis det som alltid börjar när jag är nere...saknaden!! Speciellt saknaden efter en underbar och väldigt speciell person. En som jag aldrig någonsin mer kommer få träffa, någon jag önskar (ibland mer än något annat) att jag kunde få träffa, om så bara för en liten liten stund, för att få prata, höra ditt härliga skratt och få känna en av dina goa kramar...om du bara visste hur mycket jag saknar dig! Hur mycket jag önskar att du fanns här och hur förbannade jävla less jag är på orättvisan som tog dig ifrån oss...





London Dag 3 - Söndag



Söndagen bestod av sightseeing, det blev dock stora problem för oss att se vissa saker då en hel tunnelbanelinje var avstängd på grund av reparationer. Men vi hann se en del i alla fall och hade kanske sett lite mer om vi inte gått åt fel håll *haha* Efter en hel dag av att strosa omkring och titta på allting var vi trötta och nöjda på kvällen för att åka hem till Sverige igen. På tåget ut till flygplatsen kom vi på att vi räknat helt fel på tiden och kanske skulle komma att få alldeles för snävt med tid för att hinna med flyget, men vi var för trötta för att ens orka bry oss i det så vi skrattade bara och skickade sms till mamma att vi kanske var på väg hem snart. Vi hade dock inte räknat fel och hade bra med tid på oss och mer tid fick vi då flyget blev försenat. Så vi var inte hemma förrän närmare halvtvå på natten istället för strax före tolv och jag kan inte annat än sända ett enormt tack till Jon-Erik för att du stannade kvar nere i Sthlm för att skjutsa hem oss! Skulle du behöva skjuts nångång är det bara att säga till, det är vi skyldiga dig.
















London Dag 2 - Lördag



Lördagen började vi med att ta en promenad till Notting Hill för att se marknaden som fanns längs hela gatan på lördagar. Det var hur mysigt som helst med allt folk, alla dofter, musiken (speciellt ett band!), alla stånd med alla möjliga sorts saker som såldes och alla fina byggnader. Där vandrade vi omkring i nån timme och bara njöt!



The Ryan O'Reilly Band






Resten av dagen spenderade vi inne i centrala London och shoppade tills vi inte orkade mer än att åka tillbaka till hotellet och krascha i sängen...till våra fötters glädje :)




London Dag 1 - Fredag



En intressant stad med ett växlande väder, en stad som har lika många invånare som hela Sverige, där dom kör på fel sida av vägen och vanligaste frasen måste vara excuse me.

Vi hann inte se allt vi tänkt se då vissa tunnelbanelinjer var avstängda pga underhåll och reparationer men vi såg fullt tillräckligt ändå. Vi fick ett fint hotellrum med egen uteplats och frukost levererad till rummet på morgonen, än om vi hade lite problem med att hitta det när vi kom fram för det fanns ingen skylt som visade att det faktiskt fanns ett hotell där. Efter vi installerat oss på hotellet drog vi iväg för att få lite mat i oss och sen var det Madame Tussauds som gällde. Det var riktigt roligt med vaxdockor som var sjukt bra gjorda, en "skräcktunnel" (som jag fick lura in Anna i), en sektion där man fick åka "taxi" och höra om Englands/Londons historia och avslutningsvis en 4D-show som var fantastisk!!








Efter Tussauds-besöket for vi tillbaka till hotellet och gjorde oss iordning för teater/musikal, det var dags för We will rock you, och det var en jättebra show! Än om det blev lite långt och vi var sjukt trötta på slutet då vi varit vaken allt för många timmar. Men det var det helt klart värt!







Mot London!!



Är nu högt uppe i det blå och halvvägs till London. Första gången på ett plan var inte så farligt, hade ju blivit förvarnad om starten men det var ingen fara, bara härligt! Lite som en berg-och dalbana precis i början och såna gillar jag ju. Är lite trött då det blev dåligt med sömn inatt, dock inte riktigt lika sliten som Anna iaf.. *haha* Men hon är go och glad ändå! Och ett stort tack än en gång till pappa som ställde upp och skjutsade ner oss imorse, det var guld värt!





En månad sen sist



En månads uppdatering i ett inlägg?? Nja jag drar nog det stora hela. Har jobbat som tusan på slutet för att få ihop bra med pengar över sommaren och tur som jag haft har det funnits mycket jobb att ta åt sig också. Varit på lite knattefotboll med Nellie men senaste gångerna har hon tyckt att det varit sådär så vi får se hur vi gör med de kommande gångerna som är kvar. Jag har umgåtts mycket med Malin och det ser jag som ett stort stort plus! Du är bara för härlig tjejen och får mig alltid att skratta och bli på bra humör. Vi har även varit till Hudik och tagit en krogsväng men det blev väl sådär så vi går efter mottot "Gör om gör rätt" om nån vecka igen. Var in på återvändardagarna båda dagarna så Nellie fick rida, det är något hon verkligen gillar, och så fick hon ballonger av de söta clownerna. Vi har sjösatt lilla Beda och hon startade och gick precis som vanligt, fast motorn legat hela vintern i garaget, så jag och flickorna tog oss en tur till stugan över dagen. Har också hunnit med att vara både till Storsand, Stenö, vår strand och lillstranden vid Stenö och solat och badat, både med goa vänner och med småtjejerna. På Storsand hade jag picknick med Tess som var här uppe en sväng. Vi hade det riktigt trevligt och hon ska med och göra Hudik osäkert nästa gång, kommer bli awesome!! I övrigt har det nog bara rullat på som vanligt här hemma men imorgon händer något som jag aldrig varit med om för då ska jag till London med syster!! Kommer bli roligt, intressant, spännande och jäkligt bra helt enkelt!


Den här lillsköningen får dock stanna hemma



RSS 2.0