Bilder från sommaren



Vi har varit i sommarstugan

  

   


   



Vi har varit hemma

   

  



Och vi har varit i lekparken

 
 
 



Impad



Jag må säga att jag är impad, verkligen!

Först på hur någon kan vara så blåögd och sen på hur du lyckas nästla dig in i ännu en bra tjejs liv. Undrar just vilka lögner du sprider där? Samma som till mig? Fast nu handlar väl lögnerna snarare om mig mot för hur dom då handlade om henne.. Det är egentligen synd att jag inte känner henne bättre för då hade jag kunnat berätta för henne vad du då sa om henne. Vad du försökte få mig att tro i förhoppningen att jag skulle komma till dig. Skulle jag säga det nu skulle hon troligen inte tro mig så jag får väl hålla tyst. Men skulle hon mot förmodan fråga mig någon dag, tro då inte att jag fortsätter vara tyst!



Första cirkusen



Denna vecka har gått med en jäkla fart. Vi har varit och är sjuka, först var det min och Alices tur och nu är det Hans och Nellies tur, jag har jobbat några dagar, vi har lagt om lån på banken, vi har storhandlat, vi har varit ut och ätit jättegod mat på O'Learys och igår var Nellie på cirkus för första gången med barnvakten Sofia och hennes sambo och hon var helt lyrisk när hon kom hem igen! Här är lite bilder från det.













Nytt extrajobb



Längesen jag skrev nu men tiden bara flyger iväg. Mycket därför att jag hittat ett nytt jobb där jag går som vikarie och har fått jobba en hel del på sistone, vilket kommer bli bra pengar framöver! Har ju redan ett jobb som jag är föräldraledig från men där jobbar man i 24-timmarspass och det har jag absolut ingen möjlighet till som läget ser ut nu så därför har jag sökt lite annat och hittat ett extrajobb. Har dock fått höra nu att jag kan få hoppa in och jobba dagar på mitt vanliga jobb när det krisar med personal där och det kan jag bara tacka och ta emot.

Och då Alice är alldeles för liten för att gå på dagis letade vi barnvakt förut och hittade världens mysigaste tjej som ställer upp och är med Alice då jag jobbar. Har även hjälpt till ibland med båda våra flickor och dom tycker om henne massor båda två, speciellt Nellie som blir skitglad när hennes "Fia" kommer hit.. :) Känns riktigt bra att vi hittat någon som både jag och Hans trivs med och det känns aldrig jobbigt att lämna våra flickor i hennes händer. På fredag har hon till och med bjudit med Nellie på cirkus och det ska bli skoj att se vad Nellie tycker om det, kan bara tänka mig vad spännande det kommer vara för henne!



Mys



Det finns väl få saker som är så mysigt som att vara inne i värmen och baka medan regnet öser ner utanför fönstret. Och det är precis vad vi håller på med nu!
Kanelbullar och chokladmuffins, MUMS!!




Nellie i Ramsjö



Nellie hade en härlig helg i Ramsjö och nu pratar hon om hästen Freja och farmor och farfar hela tiden och bara längtar tills hon får åka igen. Här kommer lite bilder som flickornas farmor tagit under helgen.








Cruising



Igår var jag, syster, Alice och Doriz in och kollade på cruisingen en sväng. Det var väl som vanligt. Mycket folk, mycket bilar, trafik som stod stilla och mycket poliser. Det var poliser till fots, till cykel, med mc, med bil och med buss, dom var överallt och det blinkade blåljus titt som tätt. Och även om man visste att det var mycket folk ute som man känner så såg man nästan inte nån iaf, tror jag såg typ 3 pers som jag kände. I övrigt hände det inte så mycket och vi drog oss hem ganska tidigt igen.


Stop i rondellen

Alice som tar det lilla lugna

Det bästa på hela kvällen

Systeryster

Doriz mumsar strips

En del av cruisingen


 

Englavakt



I morse vid halvsju packade Hans, Nellie och Zeke in sig i bilen och drog till Ramsjö. Hans skulle ha arbetsdagar med jaktlaget denna helg. Själv är jag hundvakt så jag kände inte för att packa in lilla Engla i bilen och åka upp dit då hon precis vant sig vid att vara här så jag, Alice och Engla blev kvar hemma och vi har det riktigt mysigt. Efter att dom åkte imorse gick jag och la mig igen och tog en välbehövlig sovmorgon. Sen pallrade jag mig upp, gjorde mig iordning och åt frukost och efter det kom syster så åkte vi och skaffade hårfärg då hennes hår ser lite slitet ut nu. Resten av dagen har jag bara slappat, suttit vid datorn, legat i solen med Engla och bara njutit av lugnet.. Nu är det dags för lite mat och senare kanske jag, Alice, syster och hundarna pallrar oss in och kikar på cruisingen men det är inte bestämt ännu.






Tillbaka



Igår började Nellie på sitt vanliga dagis igen, har ju under sommaren varit sammanslagning på ett annat dagis, och så här söt var hon första dagen med hästsvans, ryggsäck och stövlarna på fel fot.. :)






Underbara Zaga



Idag har Zaga, Annas älskling, Doriz syster, Zekes flickvän och vapendragare och en av Nellies absoluta favoriter gått vidare och lämnat oss alla kvar ledsna och fulla av saknad. 

R.I.P










Grill-Lördag



Fy fan vilken kväll det var och vad roligt vi hade!

Killarna vi partade med är inte kloka på en fläck och det gör ju allting så mycket roligare. Det hände allt möjligt som att jag blev utsatt för ofrivillig och oförberedd blottning, en speciell skiva som några av oss ville lyssna på som inte funkade någonstans annat än i bilen så då tryckte vi in oss där och dunkade på, det pratades om rabarberblad och om Anna, Jon och en bardisk, vi åt en massa mat, drack mycket shots och hel del cider, öl och vin, lillasyster blev omtyckt av både den ena och den andra och blev även uppringd och uppraggad efter hemkomst, vi skrattade så vi grinade, vi röjde på krogen och vi bara levde livet en stund!

Bästa kommentarerna på hela kvällen var ändå dessa:

"Visst var den liten??"
Väldigt glatt frågande som att det var jättebra

"Ja men då ska det gå fort då"
"Jaha, men då får vi vänta tills jag är nykter,
är jag full kan det ta lite tid"


   

   

   

   

   
 
  



Party Party



Nu blir det grillat! ;D
För mig, Anna och pojkarna!
Precis som vi vill ha det.. ;p





Bättre själv???



Det är ganska uppenbart att de enda man kan lita på i bekantskapskretsen, och då menar jag verkligen lita på, är sambon och lillasyster. Ännu en som svikit ett förtroende. Inte till mig personligen men då det är någon jag känner som gjort det och mot någon jag älskar så känns det ändå förjävligt! Så jävla dålig stil och uttrycket "Kasta inte sten i glashus" passar in så bra så ni kan inte ana..



Rastlös



Är så fruktansvärt rastlös ikväll och jag har ingen aning om varför. Har bara lust att göra något, nästan vad som helst, men vet dock inte vad jag vill göra. Plus att jag är ensam hemma med flickorna just nu så det är inte direkt läge att åka någonstans heller. Så jag hoppas bara på att det här går över snart, att Hans kommer hem så vi kan se nån bra film och att det fort blir imorgon då vi ska ha grillfest med en hel hög roliga människor och som sedan troligen, eller var det högst troligt kanske ;), slutar på krogen!!



The Fourth Kind



Kollade på film igår och det var verkligen en film helt i min smak, jag var fast! Dom påstod att den var gjord efter verkliga händelser och att det var verkliga filmklipp med i den, vilket jag tyvärr betvivlar. Till och med intervjun med den "riktiga" Dr Abigail Tyler är ju spelad av en skådis så då verkar det inte troligt att resten skulle vara äkta heller. Än om jag gärna skulle vilja tro på det! Hur som helst gick hjärnan på högvarv efteråt och man funderar mycket på vad som finns runtomkring oss...



Furuvik



Igår var vi till Furuvik, jag, mamma, Nellie och Alice. Det blev en heldag då vi kom dit vid halvelva och åkte hem vid fyra och då var vi alla väldigt trötta. Dagen började med grått väder, lite regn och matning av schimpanser. Sen gick vi in i regnskogen för att kika på ormar, ödlor, spindlar, krokodiler, små apor, fiskar och lite annat. Efter det började regnet lätta upp och vi gick igenom resten av parken och innan vi åkte hem var det soligt och fint. Vi hann med både det ena och det andra, vi åt glass, åkte karusell, var på ponnyridning och mycket mera men aporna var enligt Nellie det bästa av alltihopa, speciellt orangutangen.

De minus som fanns under dagen var att det var nå hemskt med getingar där. Och dom har inte riktigt tänkt igenom parken för folk med barnvagnar. På vissa ställen fick du inte ens ta med vagnen in och på vissa ställen fick man inte plats. Vilket gör att har man små barn så missar man en del. För man sliter ju inte upp en bebis som sover när man inte får ha vagnen med utan då stannar man utanför istället. Men i övrigt var det väldigt roligt och vi hade en jättebra dag!


Nellie redo och förväntansfull


Medan Alice körde en något mer avslappnad stil











Som en riktig cowboy med ena handen på höften ;)












Igår såg jag den



Jag har ofta tittat efter den. Sen vi flyttade hit har jag kikat i garaget och förrådet otaliga gånger men aldrig sett skymten av den, inte heller utomhus så jag tänkte att det trots allt inte fanns någon här. Men så igår kväll när jag skulle lägga mig såg jag den så jag stod en bra stund och studerade den genom fönstret. För även om jag tycker att den är lite läskig så är den samtidigt fascinerande. Men när jag kom upp stängde jag fönstret i sovrummet, eftersom det var där utanför som den cirkulerade omkring, och det kommer fortsätta vara stängt alla kvällar framöver för jag vill verkligen inte få in någon fladdermus i rummet..



RSS 2.0