Helgen är över....



Lyssnar på musik med ett leende på läpparna och minns helgen samtidigt som det värker i hjärtat för jag saknar vissa så sjukt mycket redan! Älskar att ha er alla här och hela livet känns på topp men jisses vad jobbigt det är när alla åker sen... Absolut jobbigast denna gång var att följa med Sunken till tåget. Jag erbjöd mig att skjutsa honom till tåget i Gävle så han skulle slippa sitta på buss och tåg i 2 timmar för att ta sig dit. Vi hade riktigt roligt i bilen, mycket prat och skratt och jag skulle definitvt ha skjutsat honom igen, vilken dag som helst, men det gör fan extra ont att lämna av någon vid tåg. Men det är du värd!! Och när man får ett sådant tack-sms på kvällen, som visar att du lyssnar så mycket mer på mig än vad andra gör, så blir man glad igen!

Bilder från vår underbara Hawaiifest kommer senare, batteriet i kameran hade dragit ur så det ligger och laddas. Men här kommer en sneak-peak med halvdåliga mobilbilder!


Förbereder bål

Värdarna!! ;)

Jag och Hawaiifina Sunken

Min outfit för kvällen

Visst är vi söta?? ;) Goaste lilla Nasse

Och jag lovade att bjuda på den här så varsågod!!



Sundsvall och cheesecake



Så får man äntligen slå sig ner i soffan! Har haft en heldag i Sundsvall tillsammans med syster och Nasse där vi utfört några småjobb, bunkrat upp inför festen, skvallrat, shoppat och jävlats en massa med varandra. Sen speedade vi hem, hämtade Nellie på dagis och Doriz hos dagmatte, lämnade av Anna och Doriz hemma hos sig, åkte hem till oss där jag hann vara hemma hela fem minuter och sen drog jag iväg till Vannsätter för att jobba kväll. Hade en skön lugn kväll där och väldigt trevligt som vanligt. Efter jobbet åkte jag till stan, solade en snabbis och nu är jag hemma där bästa Nasse har gjort cheesecake tills jag slutade jobbet. Underbara underbara vän!!



Sprang på en ny pärla idag - Ge mig!!




 

Sweeeeeeet



Igår var jag iväg med jobbet till Gasklockorna i Gävle på föreläsning och middag och jag måste bara säga att om ni någonsin får tillfälle att gå och lyssna på Fredrik Sträng så GÅ!!! Vilken bra talare och vad mycket han hade att berätta om. Riktigt intressant, roligt och tänkvärt och man märkte inte ens att tiden gick. Maten efteråt var också väldigt god och sällskapet trevligt så hela kvällen var lyckad!


Bilder från Google




Ibland älskar jag att bli grundlurad!! Hans ringde på väg hem från jobbet idag och sa att efter att han kommit hem skulle något hända som jag skulle tycka var kul. Jag kunde inte gissa vad det skulle kunna vara men gissa om jag blev glad när en väldigt välbekant blå bil rullade upp på vår gård. Lyckan visste inga gränser, Nasse var här! Bättre överrask- ning än så kan man inte ge mig. Det är få vänner jag kan säga att jag verkligen älskar men när det gäller Nasse finns det inga tvivel. Det är den bästa vän jag har och som jag tyvärr träffar alldeles för sällan, men det blir lätt så när han bor uppe i Ume! Och det var fler än jag som blev glada över att Nasse var tillbaka, blev helt plötsligt lite trångt i soffan.








Fullt upp



Idag kommer nog dagen gå fort! Har varit hemma och myst med flickorna tills fram för en liten stund sedan då jag lämnade Nellie på dagis. Nu ska jag och Alice skynda oss att äta lite och sen lämnar jag henne hos gammelmormor så jag kan dra iväg och jobba några timmar. Efter jobbet får jag skynda mig att hämta båda två, åka hem, förbereda mat, invänta att goa Sandra kommer och passar dom en stund och så rullar jag mot Gävle för föreläsning av en bergsklättrare och middag som jobbet bjuder på, kommer bli intressant!

Så jag kommer ha fullt upp idag men det gillar jag, speciellt då jag börjar bli alldeles för rastlös när jag bara går omkring hemma. Vill hela tiden vara ute och göra något, vad som helst egentligen, bara jag slipper känslan av rastlöshet. Inte så många som förstår vad jag menar ibland när jag ska förklara saker men det gör underbara syster så jag sänder en kram till dig för att du inte dumförklarar mig...så ofta iaf.. ;)



Är hon inte för söt? :)



På rätt väg



Igår var en sån där riktigt bra dag. Började med att jag klev på vågen på morgonen och hade gått ner 1,5 kilo. Jobbet gick med en jäkla fart. Flickorna var snälla hela dagen. Chefen på ena jobbet ringde och har jag tur får jag en fast tjänst. Fick en lönespec som visade att jag skulle få ca 500:- mer än jag räknat med. Och Hans hade laddat hem ett träningsprogram till mig så kvällen avslutades med ett pass Core synergistics! Tungt men fint pass! ;)



Förra helgen var vi i Ramsjö, här är lite bilder från det.











Växlande dag



Hade en bra dag igår. Fick jobba mycket och även göra en ny sak på ena jobbet, och det är alltid skoj att testa nya saker! Det ramlade in sms från en kompis större delen av dagen och sånt gör mig glad så hela dagen snurrade på bra, tiden gick fort och jag var på topphumör. Fram till sju på kvällen vill säga, sedan fick jag höra en sak som gjorde mig mindre glad och som jag tycker är himla tråkig.. Synd att det blivit som det blivit men tyvärr blir det inte alltid som alla vill och då finns det väl inte mycket att göra åt det.



Det flyter på



Vad händer då här? Jo jag jobbar på som bara den! Snittar nog på fem sex dagar i veckan nu och det känns bra. Mixar ihop pass från Frösunda med jobbet på A-assistans och det har hittills inte krockat allt för mycket. Vill verkligen ge barnvakten Fia, några goda vänner och flickornas gammel- mormor en stor eloge för att ni gör det möjligt för mig att jobba, ni är guld värda och utan er hade det inte gått!!

Hawaiipartyt närmar sig med stormsteg och massor av de personer jag helst ville ha hit kommer också hit, underbart! Och i helgen beställdes det hawaiidekorationer och kläder inför festen, kommer bli riktigt intressant att se hur dom ser ut när dom kommer.. Bara att fixa till lite solbränna nu!

Började träna förra veckan också. Hann med tre olika pass: Aerobics/styrka, Step/styrka och Latino fitness. Aerobics har jag gått på förr och gillar det skarpt, även stepen tog som tusan och var himla roligt. Men latino fitness var verkligen inte min grej. För det första blev man inte ens trött och ska jag träna vill jag att det ska kännas, för det andra var det hemskt med folk så man fick nästan inte plats och för det tredje blev det avbrott hela tiden, det var ingen träning/dans som flöt på utan instruktören stoppade musiken hela tiden för att se att alla fattat senaste steget hon visat. Så hädanefter håller jag mig till aerobics och step, ska kanske testa dansaerobics, pump och intervall om tillfälle ges också.


Och småtjejerna börjar bli stora



RSS 2.0