Kan inte tiden snabba på lite?


 

Jag börjar ledsna på den här graviditeten nu..tyvärr! Jag hade det så oförskämt lätt när jag väntade Nellie så jag var egentligen inte beredd på att det skulle bli nå annorlunda denna gång. Jag är ständigt trött, har huvudvärk varenda dag, blir andfådd för minsta lilla och ryggen orkar inte med och värker men detta är ändå saker som jag kan ta och de flesta går ju att göra något åt, åtminstone litegrann. Men det som stör mig mest och som får mig att ledsna är att inte ha någon ork till nånting, jag har ork i några få minuter när jag ska göra något och sedan är den som bortblåst så minsta lilla grej blir jobbig och det är fan inte roligt längre! Jag orkar inte ens gå promenader som jag är så van vid att göra för jag orkar inte få med mig vagnen i snön.. Så jäkla surt! Så nu får de här veckorna som är kvar rulla på lite fort så jag får ut den lille parveln och kan börja återgå till mitt normala jag igen. Där jag har rätt vikt, kan gå på låååååååååånga promenader och kanske börja träna igen, om tiden kommer finnas till det.



Mysig helg



Mitt födelsedagsfirande blev flera dagar långt då inte alla kunde komma på samma dag. Men det gjorde inte mig något, är bara trevligt att få främmande. =) Fina presenter fick jag också: Pengar, blommor, gott te, en bok jag hoppas är jättebra och ett knivset så jag kunde slänga några av de gamla dåliga knivarna.

Hade en väldigt trevlig lördag dessutom då lillebror kom och hälsade på och det blev en kväll fylld av Lips, tacos, godis, lite andra tv-spel och film. Lips var ju riktigt roligt än om jag fick redigt med spö.. =) Det var nog också höjdpunkten för Nellie på kvällen då hon sprang runt och dansade och sjöng med lite här och där. 

I övrigt knallar det på här hemma. Hans är på kurs i Sundsvall den här veckan. Vi ska försöka hinna köpa några lister som saknas från Byggmax samt hinna till Ikea och köpa socklar att ha under köksskåpen. För på söndag ska vi bjuda på mat samt jobba på så vi hinner klart med det sista eftersom nästa vecka är det omvärdering av huset. Det kommer bli spännande att se hur mycket högre värde det blir.



Hipp Hipp Hurra



Ja idag fyller man år och totalt insnöad blir man.

Skapligt less på den här vintern med all snö nu..

Men jag kommer ju iaf få en fin dag med gott fika och trevligt sällskap som piggar upp! :D



Liten favorit







Alla Hjärtans Dag



...gick i klädernas tecken för Nellie.. =)
Först fick hon en jacka, en mössa, en långärmad tröja, ett par mysbyxor och ett par jeans av oss. Sen kom mormor och Anna på besök och mormor hade med sig en Hello Kitty-tröja, ett par byxor, en liten bok, en tablettask och kanelbullar. 
Nellie verkade väldigt nöjd över alla nya kläder och övriga presenter! =)







Dagens Bild







På senaste tiden har vi...



Kokat lingonsylt


Kollat in Zekes lustiga sovstil


Bakat litegrann
 

Åkt bil på E-center


Haft roligt åt Prinsessan Hans


Ätit tablettask


Tittat på TV


Varit ute i den härliga vårsolen


Plockat Zeke så han ser ut som en riktig hund igen


Och sist men inte minst mekat med dammsugaren



 

Förvånad



Ibland blir jag verkligen förvånad över hur människor som jag känner, och ser som mina vänner, tänker. Läste en sak alldeles nyss som jag helt ärligt tyckte lät förjävligt! Alla har ju självklart rätt till sin åsikt men ibland önskar man nästan att folk höll inne med vad dom tycker och tänker..


 

Åt rätt håll



Nu har jag varit sjuk i en vecka men tror att det äntligen börjar ge med sig. Inte en dag för tidigt! Missade ju det roligaste som hände på hela förra veckan för jag låg totalt däckad hela dagarna då, orkade verkligen inte vara uppe. En av mina bästa vänner kom ner från Umeå på överraskningsbesök och ja jag var ju allt annat än social.. Men han var en ängel som tog hand om både Nellie och Zeke när jag låg i feber så jag lovar dig kompensation för detta nästa gång du dyker upp.. =)

Jag har iaf klarat av att jobba idag än om jag hostar nåt fruktansvärt och blivit halvdöv för förkylningen har slagit lock för mina öron. Men dagen rullade på och det gick helt okey. Nellie har också varit sin längsta dag på dagis någonsin hittills, 7.45-16.45, så hon var sista barnet kvar när jag kom dit. Kändes lite jobbigt när jag skulle lämna henne så länge men hon brydde sig inte ett dugg och allt hade gått jättebra. Hon var strålande glad när jag lämnade henne, hon hade både ätit och sovit bra, lekt en massa ute i snön och hon sken som en sol när jag kom för att hämta henne också. Vilket känns bra då det blir en nästan lika lång dag imorron, bara något kortare.



Lister och korvgrillning


 

Idag har förmiddagen gått åt till att sätta lister här hemma och det blir riktigt snyggt när dom kommer på plats. Sen var det dags för Nellie att sova middag och då passade Hans på att gå ut och skotta av taken så det inte ska kunna rasa. När det var gjort och Nellie sovit klart så blev det korvgrillning där både moster Anna och morbror Anders var med. Nu har Hans åkt för att jobba några timmar, Nellie har precis tagit sig ett bad och nu är det Annas tur att sjunka ner i värmen i badet. Hoppas dom båda två blev nöjda med sina badstunder! =)

 








Lite pics






Käpphästen har blivit en favorit :)






Lekt med fingerfärg på dagis


 

Och jag har varit hundvakt den senaste veckan vilket kan vara ett tungt jobb.. ;-)



Hundvakt



För andra dagen i rad har jag hand om systers två dalmatiner. Vilket går förvånansvärt bra måste jag säga! Trodde det skulle bli allmänt kaos eller iaf någorlunda jobbigt men icke. Dom är snälla och sköter sig så bra. Och har jag tur så kommer lillasyster med glass till mig idag när hon hämtar dom och det vore ju underbart.. ;-P

Har blivit sjukskriven på 50% nu också så nu måste jag kopiera papper och skicka iväg till arbetsgivaren och Försäkringskassan. Sen får vi se om jag får nå pengar från f-kassan, men det tvivlar jag faktiskt på. Men skulle det vara så så är det inte hela världen heller. Jag klarar mig och snart går jag ändå på föräldraledigt.. =)

I övrigt så är allt bara bra. Lillbebisen växer, blir större och starkare, vilket känns då man får sina dagliga sparkar inifrån. Magen är inte speciellt stor för att vara i vecka 31 men det kanske exploderar på slutet så jag blir jättestor då.. =) Men så länge den håller sig liten är jag nöjd, det blir så mycket lättare att göra saker utan att ha en enorm mage i vägen. Nellie växer också och blir stor och självständig! Jisses vilket humör hon har ibland och helst ska allt ske på hennes villkor, och arg som tusan blir hon när hon inte får som hon vill. Men för det mesta är hon glad och mysig så då orkar man med utbrotten som kommer emellanåt. Stortrivs på dagis gör hon också, det är aldrig några problem att lämna henne och ibland vill hon inte åka med hem när man kommer för att hämta henne. Underbara fröknar har hon också så det känns aldrig jobbigt att lämna henne med dom heller. Perfekt helt enkelt!



RSS 2.0