Donar på med lite allt möjligt



Det är livligt i magen idag plus att jag har ont i ryggen.

Ska ta mig en vaaaaaarm dusch när Nellie sover middag och hoppas det blir bättre.


Annars har det varit full fart på oss under förmiddagen.

Vi har tvättat, diskat, hängt tvätt, plockat ihop pantflaskor, storstädat akvariet
 och röjt upp lite här och där. Så hittills en ganska effektiv dag,
får se om det fortsätter i samma riktning till eftermiddagen.



Fotosidans Magasin



Blivit tillfrågad om att medverka i Fotosidans Magasin.

Inget man tackar nej till direkt.

Vilken chans! :)



Bilder från Nellies födelsedagsfirande










Uppdatering



Har helt glömt av att blogga något de senaste veckorna då det varit ganska fullt upp hemma iaf och så är man helt slut på kvällarna så då orkar jag inte heller sätta mig framför datorn. Men här kommer en snabb uppdatering om vad som händer/har hänt i våra liv på sistone. Jag har jobbat sista dagen på jobbet och är nu föräldraledig (vilket känns riktigt bra), vi fick banklånen omlagda efter omvärderingen av huset och fick därmed mindre att betala varje månad, vi söker med ljus och lykta efter en större kombi men alla vi hittar hinner bli sålda innan vi ens hinner åka och titta på dom, vi har packat väska att ta med när det väl blir dags att åka in till förlossningen och vi har packat en väska till Nellie så var hon än blir lämnad så har hon sin väska klar och både jag och Hans kommer få pengar tillbaka på skatten..Yeeeeees! :)

Och vad gäller det lilla krypet i magen så har den lagt sig tillrätta och fixerat huvudet så nu är det bara att vänta på att den lille vill komma. Hade lite känningar i veckan här men det gick över och sen har det varit lugnt igen. Men jag tror ju mer på att den kommer runt 1 april istället för 8 april som de ändrade till, tror inte vi ska behöva vänta så länge...och hoppas inte heller, vill att det ska bli klart nu! :) Lyckades buda hem en bärsele häromdagen också så jag kan ha armarna fria de dagar då jag kommer vara hemma själv hela dagarna med både Nellie och den nya så jag är fit for fight eller nåt liknande.. *haha* Hittade även en fin syskonvagn på nätet så vi får se om det blir att vi slår till på den.

Idag är Hans, Jon och Pelle iväg på äventyr och kollar på mc. Hoppas pojkarna har det roligt! Själv blev jag bortskämd med ett par helt underbara vårskor av Hans för att han "fick" åka så jag är nöjd.. :) Längtar bara tills det blir snöfritt och varmt nu så jag kan få inviga dom riktigt.


(Skor och bild från Eurosko)





 


Redan 2 år



Nellies dag idag!


Stort grattis till vår lilla älskling! =)



(Gammal bild men minst lika söt för det.. )




Nellie & jag

 


 

I förrgår hade jag och Nellie en sån där riktigt bra dag som man har ibland. Vädret var underbart, vi har piggnat på oss från förkylningar och grejer och humöret var på topp.. =) Dagen började med en ganska lång sovmorgon, sen blev det som vanligt frukost och efter det en titt på Nalle Puh (bland det första Nellie frågar på morgonen är "var är Puh"?), sen tog vi en promenad bort till Ica för att handla lite som saknades och så skämde vi bort oss med en tablettask. Väl hemma igen så blev vi kvar ute en stund, solen låg rakt på huset då så snön smälte så det forsade från taket och det älskade Nellie och jag och Zeke bara njöt av värmen från solen. Men tillslut var lilldamen trött och ville in och sova middag och efter det hade vi långkok och gjorde pepparrotskött.





 

Igår däremot jobbade jag hela dagen och Nellie var på dagis så då var vi trötta när vi kom hem och det hände inte mycket spännande den kvällen. Blev lite mys i soffan och sen ner i sängen. Men vi fick veta nya värdet på huset, 775000:- och det var ju inte illa pinkat! ;-)
(En ökning med nästan 200000:-)




Längtar verkligen efter våren nu

 


 








Du fanns där



Var tvungen att ta mig ur den ena skräckinjagande upplevelsen efter den andra.


Men du var hela tiden där och visade var jag skulle gå för att klara mig.


Nu undrar jag om du ville säga mig något?


Är det något jag borde eller inte borde göra?


Eller ville du bara att jag skulle veta att den dan jag verkligen behöver vägledning..


..så kommer du finnas där och knuffa mig i rätt riktning??




Värdering



Så imorgon bitti kommer herrn och värderar om vårat hus. Han skulle kommit vid tio men ringde igår och undrade om han kunde komma redan halv nio och han är så välkommen så. Det är ju inte så att vi ligger och sover den tiden direkt, här är man oftast uppe på benen vid sju. Så idag ska jag spendera tiden till att lägga i lite färg där det behövs som i skarvar och på spikhuvuden på listerna och så ska jag måla räcket i trappen + en dörrkarm. Sen blir det till att röja upp så det inte ser ut som ett bombnedslag här! =)

Vi hade besök i söndags av pappa, Gudrun och Amanda för att försöka hinna få det mesta klart med lister och det blev väldigt mycket gjort. Pappa och Hans jobbade på som tusan hela dan medan jag höll mig till att handla och laga mat, Gudrun pysslade med Nellie och gick promenad med Zeke och Amanda lekte mest med Nellie när hon kom, hon kom med tåget lite senare på dagen. Sen avslutade vi dagen med potatisgratäng, marinerad fläskfilé och sallad, gött värre! ;-P

 








RSS 2.0