Jobb



Intervjun gick riktigt bra idag!
Introduktion måndag och onsdag.. ;-)
Ska bli härligt att få jobba igen!



Kl: 14.00



Ska jag på arbetsintervju
Håll tummarna för mig!! =)



Sorgligt



♥ ♥ ♥

Då har man varit på farmors begravning
Det var tungt och sorgligt
Vädret stämde verkligen in med sina gråa moln
Mest jobbigt var att se pappa så ledsen och inte kunna göra något





Sprutor & Bus



Idag har Nellie varit och fått sprutor i benet. Vaccinationer är ingen höjdare enligt henne och som tur är så dröjer det sex månader innan hon ska iväg nästa gång. Och den sprutan skulle visst vara lite lindrigare så vi hoppas väl på det då.. =)

- - -

Igår hade Nellie desto roligare när hon hälsade på sin kusin och busade runt en sväng.. =)






Foto Foto Foto



Det har varit väldigt mycket fotorelaterat som jag hållit på med den senaste veckan.

Har först och främst flyttat över alla bilder från gamla datorn till den nya och sedan gått igenom och rensat bland alla hundratals bilder, gissa om det var ett segt jobb?? =) Beställde efter det kopior på massvis med bilder och nån förstoring. Sedan har jag skickat bilder till två fototävlingar (håll tummarna), sökt några fotojobb,  fixat till min fotosida, förnyat och rensat lite. Gå mer än gärna in och ta er en titt om ni har tid och lust!

www.kerstinbystrom.fotosidan.se 

Och sist men inte minst har jag fått en tid för nästa fotoutställning jag ska ha! Jippie! Men det blir inte förrän år 2010 så ni får, likt mig, ha tålamod.. ;-)


Längtar till sommaren nu


Deklarationen



UNDERBART!!!
Jag får tillbaka flera tusenlappar på deklarationen!
Yes Yes Yes!
Dagen kunde ju inte sluta bättre än såhär.. ;-)



Ute på isen



Gissa om det var några som njöt idag när mamma och jag var på promenad med hundarna?









Let's Dance



Jag var helt hundra på att Laila och Morgan skulle stå i final i Let's Dance!
Hade aldrig gissat på Magnus men där ser man vad fel man kan ha.. =)
Så nu är det bara att vänta en vecka och se hur finalen kommer se ut.



Box



Idag höll hon på att köra totalt slut på oss! *haha*
Kom nyss hem från boxercisen och gissa om jag är trött?
Men det var härligt.. =)
Och träningen börjar ge resultat så vikten går åt rätt håll nu!
Perfect! ;-)



Var? När? Hur?



Jag vänder och vrider och böjer mig åt alla håll och kanter
Men inte lyckas jag göra alla till lags för det
Så det är väl lika bra att sluta försöka
Man stöter sig alltid med någon i alla fall
Önskar att jag bara en enda gång kunde få göra precis som jag själv ville







"But you and I made our choices all those years ago"



Nellies Dag I Bilder



Nellie fyllde ju 1 år förra veckan och här kommer lite bilder från hennes härliga dag! =)





















Första natten ensam



Inatt sov Nellie sin första natt i sitt egna rum och det gick bara bra!
Så nu är hon stor tjej.. =)



Babysim och 60-årsfest





Idag var det babysim i vanlig ordning, men idag var det även avslutning på denna kursen och Nellie var glad över att få bada som vanligt.. =) Och ännu gladare var hon nog över glassen hon fick efteråt! Brorsan och hans tjej följde med oss och kollade när Nellie badade idag så det är lillebror som fotat oss i vattnet, tack så mycket för det! =)

Efter badet for vi hem så Nellie fick sova en stund innan vi åkte vidare till mamma och hennes man som fyller 60 idag så då var det lite fest där med god mat och mycket trevligt folk.. =)

   

Så allt som allt en väldigt lyckad och rolig dag!



Zeke njuter



Underbart väder idag så jag och Zeke tog en promenad längs havskanten.
Skönt när Hans är hemma så man kan ta en promenad utan vagn ibland.
För där Zeke kan vara lös får man oftast inte med sig någon vagn som det ser ut nu.
Så vi plumsade fram i snön, spårade räven och njöt av solen, vilket syns nedan.. =)





Hipp Hipp Hurra!



Idag är det Nellies födelsedag! =)


Tänk vad ett år går fort



Mingelfotograf



Ibland ska det bara vara enkelt.. =) Skickade in en ansökan om ett jobb idag och en kvart senare fick jag jobbet! Det är bara ett extrajobb på en dag i veckan men det blir ju lite slantar iaf. Så från och med nästa helg kommer jag jobba som mingelfotograf åt Efterfesten.com

Så till alla er jag känner i Söderhamn..
Passa er för snart kommer jag med kameran! ;-)



Bar mark och kokosrutor



Jag körde bil på bar mark för första gången i år idag..UNDERBART! Men trots det så kör vissa 10-20 km under hastighetsbegränsningarna, vad är dom rädda för? Det är ju bart, ingen snö alls. Själv gasar man hellre lite extra när det är så och det kändes att våren var på väg.. =) Tyvärr var dock lyckan kortvarig för nu snöar det igen..

* * * * *

Sen har vi spenderat dagen med att baka egna kokosbollar eller egentligen kokosrutor om man ska vara exakt. Så nu har vi ett helt lass sådana små godsaker i kylskåpet. Nellie var med och inspekterade och provsmakade som vanligt och den här gången hade hon full rätt då det är till hennes första födelsedag som vi bakade.. =)







Yes!


Dom är fortfarande kvar!! ;-)


Kan du?



Jag fick en fråga igår som verkade väldigt underlig när jag fick den. Men jag svarade ändå på den och undrade samtidigt varför jag fått den. Som svar fick jag då detta:

"Det kan tyckas vara en märklig fråga.
Men man kan få reda på mycket om en människa
beroende på hur hon svarar på den frågan.."

/Sherlock Brolin :-)


Så nu frågar jag dig som läser denna blogg samma fråga:

Kan du stå på händer?



Sms



Utdrag ur ett sms jag fick ikväll: Du får gärna berätta mer om dina drömmar. 
                                                         De verkar riktigt intressanta. :-)


Du fick mig att le ikväll och det behövdes verkligen. Det var så skönt att du ville lyssna på mig och på något underligt plan verkar du alltid förstå mig. Hoppas verkligen att vi ses snart, det skulle vara så roligt. Vi träffas alldeles för sällan.. Men vem vet det kanske blir mackor, bullar, wienerbröd, kakor, kladdiga chokladkakor, mazariner eller sega mariekex snart då.. ;-)



Bryts sakta ner



Det känns som jag blir kvävd. Vissa vill att jag ska göra saker jag inte vill. Andra tror att jag ska göra saker jag inte vill. Det verkar som folk tror att jag varken kan, kommer kunna eller vill nånting längre, och det suger..

Kommer jag på en idé om något jag vill göra så blir jag vanligtvis ifrågasatt, motarbetad, får konstiga blickar eller nästintill totalt ointresse för det enda som existerar är det som händer i folks egna liv. Varför inte vara positiv och för en gångs skull säga att "ja men va kul, det blir säkert jättebra" eller i alla fall säga nånting.

Jag hade en sån enorm positiv uppbackning förut. Någon som alltid trodde på mig och pushade mig till att göra de saker jag ville göra och få det jag ville ha. Det spelade ingen roll vad det var, om det var små saker eller stora, så fanns stödet alltid där.
Och gissa om jag saknar det...



Saft och kaka



Mamma kom och hälsade på oss igår kväll. Hon hade med sig saft och butterkaka, mumsigt värre! Det var roligt att ha mamma här ett tag och sitta och diskutera än det ena än det andra. Började även prata jobb vilket inte är roligt då jag inte har en aning om vad jag vill göra. Jag vet vilka jobb jag absolut inte vill ha men är inte hundra på vad jag verkligen vill ha. Men nångång så kommer jag kanske på det också. Jag har hur som helst sökt några jobb som jag kan tänka mig att ha ett tag iaf så får vi se om det ger något. Så länge jag får in nån slant så kan jag ju fundera vidare sen på hur jag vill ha det i framtiden. Vore så mycket lättare om man hade ett fast kall, men icke..



Hittade även denna bild igår.
Känns som ett helt annat liv då jag hade Runaway.
Coolaste lilla tjejen! 




Så vacker



Jag har fått en underbart vacker sjal från Afghanistan av en vän.
Den är blå, den är skön och den passar mig utmärkt! ;-)
Jag blev himla glad för sjalen men är ännu gladare över att du än en gång kommit hem levande därifrån. Ingen av oss gillar att du är där, vi är stolta över dig men samtidigt väldigt oroliga varje gång du åker.





..what I did to you was hurtful..



Tjejfest!




Vi hade tjejfest igår, vi skulle varit ett gäng men blev väldigt få innan det var klart men hade det himla skoj iaf! God tacos, smarriga drinkar, starka shots och trevligt sällskap gjorde förfesten full av glada skratt! =)

   

   

Utelivet i Söderhamn är däremot en smärre flopp. Gick till Jekyll & Hyde först och det var ju rena katastrofen. Har väl aldrig nånsin hört så dålig musik på en krog nångång! Har man dessutom två våningar så vore det väl en idé att spela olika musik på de olika våningarna men icke. Så där blev vi inte långvariga. Efter det kollade vi av Muskan, kostade lika mycket att gå in där som på JH och det var en jäkla kö så då drog vi vidare till O'learys. Där var det bättre musik så man kunde dansa lite och så träffade man iaf någon som man kände. Men vi blev ganska fort uttråkade där med så det slutade med att vi skaffade skjuts hem lite tidigare än beräknat.
 
 
Före                                                                          Efter

Så sammanfattningsvis var det mysigt och roligt på förfesten men ingen hit på krogen. Vi kom överens om att nästa gång det blir utekväll så blir det Hudik igen. Där vet folk hur man festar, vilken musik som ska spelas och krogarna är så pass stora så man faktiskt får plats utan att trängas.. =)







RSS 2.0