O-ringen



Har faktiskt aldrig någonsin brytt mig i O-ringen, men i år kan jag ärligt erkänna att jag ogillar den!! Varenda morgon nu måste jag åka förbi hundratals cyklister som tycker att dom äger vägen plus en hel del barn som vinglar omkring över hela vägen så man blir vettskrämd. Måste ni verkligen ta upp hela vägen när ni cyklar dit ni ska? Ni tycker inte att övrig trafik ens ska kunna passera er? Man undrar ju för i morse då jag åkte låg ni 2-3 i bredd på den sida jag körde så jag och de andra i bilar fick ligga på fel sida, vilket bara det blir problem så fort vi får möte för då får vi halvt om halvt ramma er cyklisterna för att ni ens ska fundera på att flytta er. Men det som ändå slog alla rekord var att mötande cyklister också låg 2-3 i bredd och då tog ni helt plötsligt upp hela körfältet, i båda riktningarna, men inte ens då makar ni er ur vägen när bilar/bussar/lastbilar kommer utan ni trampar på och tjattrar vidare med cykelgrannen. Hade god lust att kliva ur bilen och knuffa ner er i diket! För än om ni har företräde på era jäkla cyklar kan ni väl ändå visa nån sorts respekt för resterande trafik.


Trafikvett - Jo jävlar!


 

Koringen 2011



Förra året åkte jag, mamma och tjejerna på Koringen och kikade. Nellie tyckte att det var hur roligt som helst att se alla djuren och mysigt var det på gården så i år gjorde vi samma sak, valde även denna gång att åka till Norränge Lantbruk, och enda skillnaden var att vi tog med mormor och att Alice tyckte det var minst lika roligt detta år. Så vi var där ett bra tag, tittade på djuren, klättrade in i en traktor, fikade, handlade i Gårdsbutiken och bara myste.













Förlängning



Det här med att sova har jag nog gett upp, vilket iofs inte gör något då jag får fler timmar att göra roliga saker på! Men lite seg blir man ju då man kommer hem och i säng halvtvå på natten och så vaknar Alice fyra *haha* Jisses vad jag svor men det var helt klart värt det! Var upp till Hudik några timmar igår och fick håret fixat av Maja så nu är jag långhårig igen och då fick jag höra om en rolig utekväll, önskar såååå att jag varit med!! Men nästa gång så kanske jag kan vara det också ;)

Före

Efter




Första officiella



Igår var Atlaz debut på en officiell hundutställning. Så halvfyra på morgonen pallrade jag mig upp ur sängen, plockade ihop det jag skulle ha med, klädde Alice och så drog hon och jag iväg och hämtade Anna som också ville med. Det blev närmare 58 mil innan vår resa var över och Alice var otroligt duktig då hon inte klagade förrän vi var några få mil hemifrån igen. För Atlaz gick det bra, han är inte van vid utställningar, han har bara varit på en enda tidigare och jag har inte hunnit träna speciellt mycket med honom då jag jobbat massor. Men han blev ändå tvåa bland juniorhanarna med följande kritik:

"Maskulin välbalanserad hane med utmärkta proportioner & päls. Maskulint välbalanserat huvud med rastypisk blick, välplacerade/ burna öron. Bra bett & tänder. Tilltalande helhet. Kraftig hals. Balanserade vinklar fram & bak. Välburen svans. Fina balanserade rörelser alla håll."







Så hemskt



Finner inga ord...
Hoppas den jäveln får vad han förtjänar!!
Mina tankar går till Norge
♥ ♥ ♥



Fullspäckat :)



Idag blev det en sån där dag som jag verkligen gillar! Morgonen började med att jag skjutsade Nellie och Alice till deras dagis, sen for jag hem och gick en promenad med hundarna, petade i mig lite yoghurt och drog iväg till jobbet. Jobbet var, som alltid, bra och jag hade det roligt där. Erika ringde på förmiddagen och frågade om de fick komma och hälsa på när jag slutat och det fick dom givetvis göra. Så när jag slutade speedade jag in till stan, hämtade Alice på hennes dagis och sen snabbt ut till Sandarne och hämtade Nellie och så vidare hem där Erika och Meja väntade på gräsmattan. Sen blev det lek hela eftermiddagen för tjejerna. Hans kom hem lite tidigare från jobbet och fick umgås lite han med och sist dök Eddan upp efter att han hade tatuerat sig, snyggt vart det! Dom åkte sedan hem runt fem och tjugo minuter senare drog jag iväg på jobbet för att göra mitt kvällspass. Nu har jag kommit hem, städat ute på gräsmattan och sedan slängt mig ner i soffan med datorn. En bra dag helt enkelt! :) Och inte nog med det så firar jag och Hans 10 år tillsammans idag, inte illa det inte! ;)







Taco-och grillhelg



Ny vecka påbörjad med massa jobb, även jobb som man glömt bort att man hade! Så jättestort tack till Rebecka som var en ängel och ställde upp som barnvakt åt tjejerna medan jag jobbade mitt kortpass idag. Bara att hojta till då du behöver hjälp någon gång så ställer jag upp!

Och helgen var grym! :) Först hade vi taco-och filmkväll på fredagen med Malin, Peter L och Nicklas, Anders dök upp sent på kvällen han med, och vi svullade tacos och kollade på filmer till närmare halvtvå på natten, underbar kväll! Var alldeles för längesen vi gjorde det och det måste snart göras om igen. Nicklas och Anders stannade kvar resten av helgen. Anders drog iofs till Gävle över dagen på lördag för att tävla i Beachvolley och vi andra drog till lillstranden vid Stenö och badade och njöt i solen i några timmar. Efter det kom Peter U och hälsade på ett tag och på kvällen blev det grillat, väldigt sent på kvällen men det gick ju det med, gott var det hur som helst och film blev det då med, en gammal goding. Orkade dock inte hålla mig vaken den kvällen så jag drog mig mot sängen vid halvtolv eller nåt. Sen blev söndagen en slappdag då vi inte gjorde nånting egentligen, bara hängde hemma och slappade. Alice drog på sig lite feber då med så det var inte mycket hon orkade med den dagen, lilla stackarn var så varm.

Fick även nöjet att fotografera en himla lugn och go hund, Roz.




Dorizfoto



Fotade syrran och Doriz häromkvällen
Roligt hade vi och detta blev resultatet







Whiskey Lullaby



She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

La la la la la la la...La la la la la la laaaa...
La la la la la la la...La la la la la la laaaa...

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

La la la la la la la...La la la la la la laaaa...
La la la la la la la...La la la la la la laaaa...
La la la la la la la...La la la la la la laaaa...
La la la la la la la...La la la la la la laaaa...



Midsommar



Midsommar firade vi hemma med god mat och goa männsikor!
Här kommer lite pics från vårt firande.















Äh, jag är bara trött



Undrar om det blivit mitt svar på allt?



RSS 2.0