Glad Påsk På Er



Glad Påsk!!

Nellie var söt påskkärring hos gammelmormor, på mormors jobb och på dagis igår. Alice fick också bli en liten kärring. Påskägg fick dom med lite allt möjligt i och Hans fick sig en liten påskpåse. Idag har vi varit till mamma/mormor på påskmiddag där ännu fler ägg delades ut och imorgon styr vi kosan mot Ramsjö. Får se hur många vi hinner träffa där uppe när vi väl är där men jag hoppas på en del! Blir skoj att åka dit iaf och jag håller tummarna för finväder så vi kan vara ute hela dagarna och bara njuta.






Nya tag



Blev lite irriterad häromdagen. Nu har det gått över och det känns rätt bra ändå. Jag blev i princip lovad ett jobb för några månader sedan med start nu i april. Sedan blev det uppenbarligen ändrat men jag fick inget veta. Fick i alla fall veta förra veckan hur det ligger till, men blev i samma veva omfrågad att avvakta till augusti för fast besked. Jag kan ju bara säga att inte tänker jag sitta och vänta i fyra månader på ett jobb som jag kanske kan få! Näe då letar jag mig vidare, vet inte om jag egentligen vill vara på ett jobb där dom behandlar en på det viset heller. Så nu har jag slängt iväg lite jobbansökningar och hoppas på det bästa!

Har ju i alla fall fortfarande mitt extrajobb som är kanon! Där behandlar dom en riktigt bra och lovar mig inte en massa saker dom sedan inte kan hålla. Det är ett jobb jag verkligen värdesätter och uppskattar, på alla sätt och vis!

----------------------------------------------------------------

Annars ser jag mest fram emot London! Trycker ner varenda peng jag får lös i burken innan jag hinner göra av med dom på annat och den är bra tung nu, det gillas! Och då är det ändå en hel del sedlar med där också. Ser även fram emot en resa till hösten, jag och Hans har börjat spåna lite på att åka iväg en sväng och jag hoppas det blir av..

Men just för stunden sitter jag tryggt nersjunken i soffan med datorn i knä, sms:ar med en underbar vän, lyssnar på musik som får mig att sakna en massa andra vänner och väntar på Hans som kommer hem om en timme och bjuder på pizza och film. Det är inte så himla illa det heller!








Förklara för mig



Vi har inte direkt tur med våra fordon. Förra sommaren gick motorcykeln sönder, i vintras gick Golfen sönder och förra veckan gick Saaben sönder. Så nu borde det ju enbart kunna gå uppåt, hoppas jag åtminstone! Snällt nog fick vi låna en bil av ett par vi känner, vilket gör att jag fortfarande kan ta mig till och från jobbet tack och lov. Men jag kan väl inte påstå att jag är lycklig över den bil jag får köra då det är en Volvo och jag är verkligen inte förtjust i just volvo. Speciellt inte de gamla modellerna som 745, det är bara inte jag.

Min pappa däremot tyckte att det skulle vara bra för mig att köra den. Jag vet inte exakt vad han menade med det. Att det var bra att jag skulle köra en bil som är stor som ett flaggskepp, en bil som låter mer än en traktor eller en bil som suger i sig bensin så man blir ruinerad av att köra den? Eller, det bästa av allt, en bil där hastighetsmätaren dippar från 100 till 20km/h!! Och jag kan med stor säkerhet säga att jag inte körde i närheten av 20, så det är ju lite av en chans- ning att åka då jag inte kan vara riktigt hundra på vilken hastighet jag kör i. Så berätta gärna för mig vad som är bra med att jag kör den.. ;) För jag förstår verkligen inte.

Saknar min egen pärla nåt enormt för stunden men håller tummarna hårt för att jag får tillbaka henne till veckan!



Uppdatering



Ja vad säga? Jag tappar taget om bloggen titt som tätt, inte mycket att göra åt. Så nu en snabb uppdatering av de senaste veckorna. Det har ju trots allt hänt en del..

Vi har varit på sjukhuset några vändor. Först med Alice som vi befarade hade svalt ett batteri, så var dock inte fallet! Senare fick jag åka in, vet inte vad dom trodde att det var för fel på mig, jag hade ett hemskt tryck över bröstet och hade svårt att få in tillräckligt med luft i lungorna. Dom hittade däremot inga fel på mig och nu har det gått över så det var väl nåt tok med den jäkla förkylningen jag drog på mig. Snart ska jag även in fler gånger, nästa vecka ska jag in till Söderhamns hälsocentral för blodtryckskontroll då mitt blodtryck ligger ännu högre än vad det vanligen gör och nu ville dom kolla mig lite extra. Och veckan efter det ska jag till Hudiksvalls sjukhus för en annan koll, undrar om det är nu man börjar bli gammal?? *haha*

I övrigt rullar det på. Jag har jobbat, varit på personalmöte, haft en utekväll i älskade Hudik med efterföljande lunchdejt och fick äntligen träffa en vän som jag än en gång kom på mig själv med att jag saknat nåt enormt.., varit ute och ätit med Hans (något vi gör alldeles för sällan), firat lilla Malin som blev lite större - hela 25 nu, grattis igen underbara vän!, varit på skoshopping till småtjejerna med gammelmormor, lilla Alice har tagit sina första steg och även firat sin första födelsedag, Hans har även han varit en sväng till Hudik och ölat med grabbarna bus, vi har varit och röjt på Buspalatset och Alice har varit och fått ännu en vaccination.

Ja det var väl i det stora hela vad vi gjort på sistone! Tänk vad lätt det var att sammanfatta flera veckor i bara några ord och ändå lyckades jag glömma det allra roligaste som hänt!! Det var ju en jäkla tur att "London-burken" klarade sig när den levde farligt ett tag för nu är Londonresan bokad, 17:e juni sitter jag och kära syster på planet till England...sweet! :D



RSS 2.0