Årets sista grillfest!



I lördags hade vi årets sista grillfest!
Det var soligt och varmt hela dan
Maten smakade underbart
Och sällskapet var perfekt
Så det var en hellyckad kväll! =)



   



   



   



   







Sjuklingar



Först blev Nellie sjuk och nu ligger även jag sjuk.. Illa!




Snart är han hemma igen



Klockan tolv börjar Nellie och jag fara mot Ramsjö för att hämta hem Hans och Zeke igen. Dom har varit på älgjakt sen i fredags, eller ja Hans har det inte Zeke.. =) Men idag får vi äntligen hämta hem dom igen, ska bli skönt! Och perfekt att få fylla frysen med nytt älgkött också.. ;-) Mums!



Ett stort tack till lillasyster som kom och åt mat med oss igår och dessutom lagade det mesta utav maten när jag mådde dåligt. Du är en riktig liten ängel många gånger.. =) Lovar att det blir jag som lagar maten nästa gång jag bjuder.. ;-) *puss på dig*



Lägger upp två bilder från förra veckan.


Nellie tog till vara på dom varma septemberdagarna =)


Och såhär fortskrider det med grundmålningen av garaget



Glada Hudik



Igår styrde jag, syster och Gradin kosan mot Hudik. Vi började med lite tacos i pappas lägenhet och sen blev det Cafe August. Jag är väl egentligen inget fan av att gå ut nykter tillsammans med alla onyktra personer men jag måste säga att den här kvällen var riktigt rolig iaf! =) Speciellt efter att två kända ansikten kom in genom dörren, Peter och Jerry kan ju förgylla vilken kväll som helst.. *haha* Vi träffade mycket folk, fick mycket kramar, dansade till både bra och dålig musik (vilken jäkla mix det var) och hade det väldigt bra! =)

 
Min outfit för kvällen                          Annas snygglinne


Vår lilla maskot =)




Lilla Pippi



♥ ♥ ♥




Tillskott



Jag kan börja med att berätta att Nellie kommer bli storasyster till våren! =) Den första april har vi fått datum för att få en till liten vilde.. Så vi får väl se om vi passar in det datumet eller inte, förhoppningsvis inte.. ;-P Vi har även börjat med babysimmet igen så nu plaskar Nellie omkring i poolen en gång i veckan och hon trivs som fisken i vattnet, för det mesta iaf, ibland kan hon tröttna lite..



Jag själv har också börjat träna med syster igen. Vi började förra veckan med muskelpass och intervall, och denna vecka har vi testat på konditionsstep. Hittills är det konditionsstepen som fastnat mest hos mig.. =) Hur som helst känns det väldigt skönt att komma igång igen!



I övrigt så rullar det på. Nellie är på förskolan några dagar i veckan. Vi tapetserade klart trappen och hallen igår samt skaffade tapeter till nästa rum och garaget har vi börjat grundmåla. Vi var i sommarstugan på lyskvällen (sista lördagen i augusti), trotsade vinden och tände 24 marschaller, det var jättefint!




Nellie som ska snickra garage med pappa


Sedan var det dags att inspektera stuprännorna



RSS 2.0