Äntligen är våren och Sess här



Blev en skön vårpromenad i lördags, efter att jag jobbat mitt kortpass i Vannsätter, och lite härliga bilder blev det. Sen dök Sess upp på eftermiddagen, en stor, go och helt otroligt mysig tjej. Kommer bara bli roligt att ha henne här denna vecka och givetvis nästa gång också.


 













Du är bara för bra :)



Lilla goa lillasyster, det var underbart roligt att prata och skratta med dig igår. Det är inte så många som kan få mig att skratta på det sättet du lyckas med ♥ Kvinnlig intuition hit och kvinnlig intuition dit, alla verkar ha det uppenbarligen! Hoppas att bilderna blev bra och här är några rader som får mig att tänka på dig ;)

Har inte vi
Gått och tittat
Länge nog nu på varann
Kan du hålla
Dig för skratt
Nu tar jag mod och kommer fram
Jag ska stilla din nyfikenhet
Ja, jag ska visa dig att du kan
Lita på mig



En Sessa på väg



Då var det bara två dagar kvar och sedan har jag jobbat hela veckan lång. Inte för att det gör mig något, jag gillar att jobba och har i alla fall haft några kortpass och då får man ju några timmar ledigt på dagen så det är skönt. Det enda tråkiga är att det inte är jag som får lägga tjejerna när jag jobbar kvällar. Men som tur är har jag bra barnvakter som ställer upp så det går ju bra, men inte gärna en vecka till med 5 jobbkvällar som jag hade för någon vecka sedan. Då kände jag mig hemsk som lämnade dom hela tiden! Nej, 1-3 kvällar i veckan kan jag ta men inte gärna mer. Men nu är det flera dagar kvar innan jag ska jobba kväll igen och det känns skönt.

Imorgon kommer Sess till oss också. Jag berättade kanske förut att vi skulle få en extra familjemedlem vissa veckor och nu blir det en sådan vecka. Kommer bli roligt, hon var så jäkla go, och lite speciellt att ha en sådan stor hund här hemma när man är van vid våra småttingar. Och ännu mera promenader blir det vilket aldrig är fel. Hoppas bara att det kan bli lite sol och värme också så det blir ännu mysigare att vara ute på långa prommisar.



Your name called
But it wasn't you



Spring i benen



Är rastlös idag. Jag vill ha uppföljningen, få en förklaring. Låg sömnlös större delen av natten men vaknade trots det pigg klockan fem i morse. Men inget ont som inte har något gott med sig, hittade både en frisyr och en hårfärg jag vill ha så snart kommer jag och bokar tid Maja! Men känslan av att inte kunna slappna av har hängt i sig hela dagen. Har inte kunnat sitta still, stå still, ligga still, ja jag har helt enkelt inte kunnat vara stilla. Har i alla fall fått träffa Petra, snackat massa skit och skrattat ännu mera...jisses, folk skulle tro att vi var galna om dom såg oss :) Hur som helst, hoppas på att jag blir lugnare ikväll. Ska ta mig ett hett bad eller en het dusch bara brudarna somnat och sen sjunka ner i sängen med datorn, vem vet det kanske hjälper..



Ett svartvitt London



Vaknade till en dimma tjock som gröt idag, hela världen kändes regnig och grå, men då jag körde till jobbet i detta disiga landskap kunde jag inte låta bli att tänka på London. Kanske pga av vädret, kanske för att jag lyssnade på mina Londongrabbar eller helt enkelt för att jag bara längtade dit, och tur är väl då att jag snart ska dit igen! Om bara drygt en och en halv månad styr jag återigen kosan mot staden där till och med soptunnorna har sin charm. Denna gången tillsammans med Hans och det ska bli riktigt kul att åka bort en helg bara vi två.



 




Full rulle hela helgen



Haft en trevlig helg och ännu är den inte slut men jag slänger in ett inlägg nu medan brudarna kollar på Lilo & Stitch...eller nej nu byttes det visst till Pippi Långstrump. I fredags hade jag och Petra en liten tjejkväll för oss själva utan alla våra småttingar, det var riktigt skönt och jäkligt roligt hade vi. Vi drack cider och vin, snackade en massa skit alla de slag, det var svordomar om en bäver, en granne som tittade in lite då och då, jag fick ett nytt namn tilldelat men förklaringen stämmer inte och efter en bra stund tog vi oss ner på krogen. Där lyssnade vi på de tre banden som spelade, tog en cider och sen drog vi hem igen då Petra skulle upp och jobba på morgonen. Var lite skiftande kvalité på banden som spelade men det var roligt att lyssna och speciellt att se sin gamla trumlärare på scen igen, är nog få som har sådan energi på scenen. Underbart helt enkelt!

Igår när jag kom hem åt vi frukost sen drog Hans till MC-klubben för städdag medan jag myste med brudarna. När han var klar och kom hem gjorde vi oss iordning och drog till Hudik och Buspalatset. Det var en riktig skitdag vädermässigt igår och det syntes kan jag säga, har aldrig någonsin sett så många människor där förut. Roligt hade vi i närmare tre timmar. Vi lekte tills svetten rann om både Nellie och Alice. Det var studsmattor, rutschkanor, hinderbanor och en massa annat skoj tills vi helt enkelt inte orkade mer. Hade någon liten snabb paus så dom fick fylla på med glass och festis och sen lektes det vidare. När vi väl rörde oss hemåt var det två små trötta tjejer som satte sig i bilen. Väl hemma blev det bad, lördagsgodis och sen sängen medan jag och Hans hade taco-och Fringekväll med syrran. Det var ett bra avsnitt men jag undrar, precis som syrran, om det är såhär det ska vara nu?? Ja det återstår väl att se tänker jag..

Men nu ska jag försöka få på brudarna lite ytterkläder för snart ska vi iväg på skoshopping med mormor, det ska bli roligt.



3 guldstjärnor



Precis kommit hem efter en pizza-och kebabkväll tillsammans med barnen hemma hos Petra. Det var riktigt gott och mysigt som alltid att träffa min gobrud! Den damen finns det inget man kan säga till som chockar, hon är hur cool som helst när det gäller allt. Och just därför en av de bästa vänner jag har. En annan av dom absolut bästa, kanske till och med den bästa!, försöker just nu locka mig att komma upp till Umeå en helg i maj och jag är riktigt jäkla sugen så hoppas det går att lösa. En tredje underbar vän hade jag "msndejt" med igår kväll och var längesen jag hade så roligt framför en dator *haha* Jisses vilka minnen, historier och dramatik vi tog upp. Ni är alla tre guld värda och än hur trist dagen varit före får ni mig alltid att le ♥ ♥ ♥



Regn-och snöblaskig dag



Jisses, ibland blir jag bara förvånad över hur lite vissa tänker innan dom agerar. Men men inget jag egentligen ska lägga mig i så jag får väl stå på sidan om och se hur det hela fortskrider, kan ju bli intressant!

Skitväder har vi ute också, det har varit snöblandat regn hela dagen och bara någon enstaka plusgrad ute. Skitväder helt enkelt. Men det är tur att jag sluppit vara ute i det i alla fall. Först var det dagis, sen jobb och ställa upp som lite privatchafför, efter det hämtning på dagis och så hem. Väl hemma har vi bara lekt, mest byggt tågbanor, tvättat, ätit mat, duschat och myst ner oss i sängarna. Så vi orkar upp imorron igen till en liknande dag, bara att jag jobbar ett längre pass då så jag ska hinna med lämning och hämtning på hunddagis också, men det ligger ju passande nog på vägen till jobbet så det blir inte mycket extra tid som behövs. Det jag däremot måste komma ihåg, vilket jag faktiskt hade glömt nu!, är att jag ska handla innan jag ska till jobbet imorgon. Tror jag måste ställa in ett larm om det annars kommer jag bara tuffa på vidare till Vannsätter utan att tänka mig för.. Då blir dom utan frukost och det går ju bara inte för sig!!

Och i helgen är jag ledig!! Härligt värre ska det bli. Jobbar bara några timmar fredag kväll sen blir det lite cider med goaste Petra, kanske även att jag sover över, vi får se hur det utvecklas och sen blir det bara slappande resten av helgen. Jag har för mig att det pratats om Buspalatset på lördag så jag hoppas det blir av, alltid lika roligt att se glädjen i Nellies och Alices ögon när vi svänger av och dom ser var vi är. Och ännu mera när vi kommer in och dom kan härja fritt i några timmar. Underbaraste små sötnosarna ♥





Well help me up
If you don't then I'm dead
I'll just lie here where I fell
The sky is changing from blue into red
I think it starting raining but it's sometimes hard to tell




Mer mer ge mig mer ;)



Alice magsjuka blev kortvarig och peppar peppar har ingen av oss andra åkt dit så det kanske var en variant vi andra redan haft. Eller så hade vi bara en himla tur!! Skönt att den är borta i alla fall för ikväll drar vi oss till gammelmormor för att fira henne på födelsedagen. Och efter det när flickorna är trötta och sover sött ska jag grisa ner mig i soffan, kolla på lite serier och bara njuta av det faktum att jag lyckades få tillbaka ännu mera på skatten. Var ju redan nöjd med det jag skulle få men när någon puschar mig att göra avdrag som jag har rätt till kunde jag inte låta bli och fick upp det med ytterligare några tusen så passerade 20000:-gränsen med en bra bit. Det är jäkla bra med dom som är äldre och mer erfarna ibland så stort tack till dig som knuffade på mig att göra detta och jag lovar att hålla mitt ord till dig!!



Tjejmilen 2012



Det ömmar i mina ben idag. Jag tänkte dra till gymmet igår efter jobbet men då det var så fint väder skippade jag det och drog ner och sprang/joggade längs vattnet istället. Kan tilläggas att jag har inte sprungit på flera år! Men klarade trots det 3 km med en paus på kanske en minut för att ta en bild på utsikten och skicka till en kompis. Väl hemma var jag helt slut men samtidigt nöjd över att ha kommit iväg på första rundan. Nu gäller det bara att hålla i det här och öka på sträckan allt eftersom för i september blir det Tjejmilen med kompisen jag skickade bilden till. Och jag kan bara säga att du är den absolut bästa på att peppa, till och med bara via sms :)





Here we go again...



Magsjuka - Det negativa med att vara förälder. Hann bara vara hemma från dagis en dryg timme så stod det som en fontän ur Alice. Så då var det bara in med henne i duschen, kläder i maskin, knäskura golvet, vädra ur huset (tur det var varmt idag) och sen hoppas på att vi andra klarar oss. Nu sover hon tungt i sin säng, lite feber hade hon också, och snarkar sött. Hoppas på att natten blir lugn sen men förväntar mig ingenting! Nellie verkar inte dålig alls, hon myser framför Pippi innan läggdags, men sist gick det två dagar efter att Alice var sjuk till att Nellie fick det och sedan ytterligare drygt två dagar innan jag åkte dit så det är väl bara att vänta och se denna gång med...

Men här är lite bilder från en trevligare dag, grillkväll med lillebror!










Påskhelg



Det är en hemskt trött liten familj här hemma ikväll. Flickorna har varit på dagis hela dagen, hundarna på hunddagis och jag på jobbet. Vi var hemma vid halvfem, då blev det något att äta, lite filmmys och sedan läggdags. Tjejerna hade haft riktigt roligt på dagis för dom hade fått vara till skolans gympasal och sprungit så mycket de bara orkade, spelat boll samt sjungit för Alice och en till tjej eftersom de fyllt år. Zeke och Atlaz i sin tur hade haft det riktigt roligt på Hundlyan och är nu helt slut båda två och dom är redan inbokade för en dag där nästa vecka också. För Atlaz hade det gått jättebra med alla hundar, jag var lite fundersam där eftersom han inte träffar så mycket hundar, och för Zeke hade det gått bra med alla utom en. Den tibben och Zeke hade inte alls gillat varandra, noll personkemi där! Och för mig har det gått bra på jobbet, började ett till jobb förra veckan. Vi lär fortfarande känna varandra men jag tror att det kan bli riktigt bra där, även fast jag strulat till det för arbetsledaren med lite turer som krockade med det andra jobbet. Men det är en kanontjej och jag tror vi lyckats lösa alla passen de närmsta månaderna nu.

I påsk har vi haft det ganska lugnt och mysigt. På långfredagen hade vi påskmiddag med familjen på min sida här hemma med en massa gott att äta och alla var glada och på bra humör. Förutom Nellie som fick ett litet utbrott men det gick fort över och sedan var hon samma goa unge som vanligt ♥ Efter maten fick vi tårta som mamma gjort och tagit med och den var ljuvligt god, 5 av 5 möjliga där!! Sedan droppade alla av utom lillebror som stannade över natten.





På söndagen hade vi 2-årskalas för Alice. Hon blev egentligen 2 nu i måndags men då jag jobbade ett pass på vardera jobbet den dagen och Hans skulle röra sig mot Norge igen så hade vi kalaset på söndag. Det var familjen som kom och mycket fina presenter fick hon. Mitt på dagen nångång hade alla varit här så då drog vi på oss ytterkläder och spenderade större delen av dagen utomhus och gjorde fint på tomten. Så när kvällen kom var det en nöjd liten tjej som kröp i säng, med flera av presenterna med sig!

I övrigt hände det inget under påsken. Skickade bara påskhälsning till en enda person som jag tyckte behövde det. En person som jag kan sakna så det gör ont, saknar den du var och allt roligt vi gjorde. Du ska veta att jag tänker på dig och jag kan inte låta bli att le när jag tänker på ditt smittande leende. Jag önskar att jag hade bilderna som jag vet finns på oss så jag hade något mer än bara minnet av dig. Jag fick ju i alla fall träffa dig en snabbis i höstas och kunde se en skymt av den du varit men jag undrar samtidigt när får jag träffa dig igen, om jag någonsin kommer göra det, och kommer du vara än mer förändrad?


 


RSS 2.0