Tjejkväll och sjukan



I tisdags kväll kom lillasyster hit till mig och vi hade en liten tjejkväll, det var roligt och precis vad jag behövde då jag bara satt hemma och hade det tråkigt. Vi smaskade i oss pizza, smågodis, dricka, en halv Paradisask och trängdes i soffan med tre hundar medan vi kollade på lite film. Inte den film vi tänkt oss då det inte fungerade men det blev ju bra iaf.. =)

   



Onsdagen blev ingen vidare rolig dag däremot. Den började bra men sen gick det utför. När jag och Anna var ute med hundarna i Storsand, så dom fick springa lösa och härja på i snön, ringde dom från dagis och berättade att Nellie inte ville stödja på höger ben. Fick hon sitta i knä var hon nöjd men så fort dom försökte ställa henne ner så grinade hon illa och började gråta. Så vi packade in hundarna och for iväg för att hämta hem henne. Väl hemma fick hon lägga sig och sova middag för att se om det skulle bli bättre men det var likadant när hon vaknade så då klädde jag och Nellie på oss, packade in oss i bilen och åkte till sjukhuset. Där hittade dom inget fel alls på henne. Dom klämde och kände, böjde och bände men ingenting var fel. Så då stack dom henne i fingret för att kolla en snabbsänka men den såg också jättebra ut så vi fick åka hem igen. Och när vi skulle ut från sjukhuset gick hon lite försiktigt igen. Väl hemma gick hon lite bättre men fortfarande väldigt försiktigt fram. Klockan hade ju hunnit ticka på så när vi kom hem blev det ett bad och sen var det dags att lägga sig för kvällen. Hon somnade nästan på en gång och sen sov hon ända till nio i morse och idag verkar det inte vara några fel på henne alls. Så vi får hoppas att det har gett med sig och att hon får må bra nu, jobbigt när man inte vet vad som är fel med henne..



Vi se det snöar...



Vi vaknade till vinter idag. Vilket jag redan visste eftersom det började snöa innan jag la mig igår kväll och dom hade lovat snö hela natten och hela dagen idag, och än så länge verkar det stämma.. Så det blev till att bylsa på Nellie mycket kläder här på morgonen och sen ut för att sopa av bilen. Efter att vi fått bilen relativt fri från snö så for vi iväg till dagis, lite slirigt och spårigt men ingen större fara. När jag kom hem igen så fick jag däremot inte upp bilen för mer än en tredjedel av backen så nu får den stå där nere och skämmas.. *haha* Hade inga förhoppningar från början av att ta mig upp heller då det är två decimeter nysnö och backen är jäkligt brant. Så det jäkliga nu är väl att vi har en snöslunga men jag har ingen som helst aning om hur man kör den!! Livets ironi!




I helgen var vi i Ramsjö en sväng så Hans fick knalla ut i skogen och sedan var det en del el som han skulle fixa åt sina föräldrar.  Elen fick han ordning på men i skogen såg dom inte ett enda djur. Fick även smaka på hare för första gången, åtminstone är det första gången som jag kan komma ihåg, och det var ju inget fel på det. Med potatis, sås och gele så var det riktigt smarrigt! =)






Igår kväll hade vi klippstudio här hemma.
Det var inte det lättaste men såhär blev slutresultatet. =)




Nellies första lucia



Idag var vi på Nellies allra första luciafirande på förskolan.
Dom var så söta så.. =)
Lite gulligt också med lucia utomhus istället för inne.







 


 

 

 


Ärendenas dag



Idag har jag ordnat med lite små ärenden. Lämnade först Nellie på dagis, sen var det dags för fotografering av två vilda dalmatiner, efter det posta ett paket och hämta ut ett annat, sedan in till banken och sätta in pengar och sist men inte minst betala kryssningen och hämta ut biljetter. Längtar verkligen till kryssningen! =) Ska bli så gott med julbordsbuffé och sen få ha en helkväll med tre härliga personer.. Skoooooojigt!



Överraskningsfesten





   



  








 


   









 

 


Planering, tatuering & överraskning



Blev lugnt med bloggandet för min del förra veckan då jag inte kunde berätta om allt jag gjorde här och jag ville inte råka säga bort mig. =) Jag och bästaste Jerry planerade en födelsedags/överraskningsfest till Hans som ägde rum i lördags och vi hade en del jobb med att få ihop allt så det skulle klaffa. Först och främst så har vi spenderat två veckor med att bjuda folk och vara noga med att ingen fick skvallra för Hans, jag skaffade barnvakt och hundvakt, bokade bord på Texas och hotellrum på Stadshotellet i Hudik (så jag hade en bra anledning till varför Nellie skulle sova borta) och i torsdags fixade vi det sista då vi var på systemet och Ica för att skaffa det som behövdes till festen. Sen var allt klart för party och party blev det! =) Bilder från det kommer i ett eget inlägg sen..

* * * * *

Annat vi gjorde förra veckan var att ha tacokväll när Hans kom hem på torsdan, sen tatuerade han sig större delen av fredan och på lördan lämnade vi bort Nellie och Zeke och for till Hudik, checkade in på hotellet, gick till Texas och åt trerättersmiddag med underbar mat efterrätter man kan döda för och sen var det fest resten av kvällen.















Mobilbilder från veckan




I tisdags var vi på stan för ett leta ett lucialinne till Nellie.
Hittade ett i perfekt storlek på Kapp Ahl och Nellie hittade en lekhörna.. =)
Sedan blev det fika på stan med moster Anna, det var mysigt.
Och på kvällen kom mamma och klippte mig, tack så hemskt mycket för det!


* * * * *


På onsdag for vi till Öppna förskolan och lekte lite.
Nellie fastnade för rutschkanan och åkte den större delen av tiden.. =)
Och på kvällen hade vi knäck-verkstad här hemma och det var en hit!







Efter dagar fulla av lek och stök är det väldigt skönt att få sova sen..


 


RSS 2.0