Tjejkväll och sjukan



I tisdags kväll kom lillasyster hit till mig och vi hade en liten tjejkväll, det var roligt och precis vad jag behövde då jag bara satt hemma och hade det tråkigt. Vi smaskade i oss pizza, smågodis, dricka, en halv Paradisask och trängdes i soffan med tre hundar medan vi kollade på lite film. Inte den film vi tänkt oss då det inte fungerade men det blev ju bra iaf.. =)

   



Onsdagen blev ingen vidare rolig dag däremot. Den började bra men sen gick det utför. När jag och Anna var ute med hundarna i Storsand, så dom fick springa lösa och härja på i snön, ringde dom från dagis och berättade att Nellie inte ville stödja på höger ben. Fick hon sitta i knä var hon nöjd men så fort dom försökte ställa henne ner så grinade hon illa och började gråta. Så vi packade in hundarna och for iväg för att hämta hem henne. Väl hemma fick hon lägga sig och sova middag för att se om det skulle bli bättre men det var likadant när hon vaknade så då klädde jag och Nellie på oss, packade in oss i bilen och åkte till sjukhuset. Där hittade dom inget fel alls på henne. Dom klämde och kände, böjde och bände men ingenting var fel. Så då stack dom henne i fingret för att kolla en snabbsänka men den såg också jättebra ut så vi fick åka hem igen. Och när vi skulle ut från sjukhuset gick hon lite försiktigt igen. Väl hemma gick hon lite bättre men fortfarande väldigt försiktigt fram. Klockan hade ju hunnit ticka på så när vi kom hem blev det ett bad och sen var det dags att lägga sig för kvällen. Hon somnade nästan på en gång och sen sov hon ända till nio i morse och idag verkar det inte vara några fel på henne alls. Så vi får hoppas att det har gett med sig och att hon får må bra nu, jobbigt när man inte vet vad som är fel med henne..



Kommentarer
Postat av: erika

Men lillvännen då! va konstigt! Hoppas det inte kommer tillbaka!!!



ha d gött

kram

2009-12-18 @ 21:15:48
URL: http://www.metrobloggen.se/meja
Postat av: erika

Tjabba :-)



Meja blev glatt överraskad över Lilla Gubben & Herr Nilsson när hon kom hem från Mimmi & farfar :-)hon lekte tills hon nästan stupade i säng!



Jag tänkte be dej om en tjänst...jag fotade aldrig tavlan Nellie fick i julklapp & tänkte höra om du kanske skulle vilja fota den & maila över den??



Hoppas ni har haft en trevlig kväll i Iggezynn :-)

kram

2009-12-30 @ 20:40:21
URL: http://www.metrobloggen.se/meja
Postat av: erika

Hejhej



Du har vunnit ett pris hos mej :-) kolla in vid tillfälle vettja!



kramen

2010-01-01 @ 19:52:49
URL: http://www.metrobloggen.se/meja

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0