Namngivningsfest



I lördags hade vi namngivningsfest för Nellie med alla i vår familj plus de två närmaste vännerna. Det var en underbar dag med fint väder, härligt folk, god mat och fina presenter! =) Tyvärr var jag sjuk och fick knapra Alvedon för att orka med men det var det värt. Skulle väl inte för allt i världen ha missat den här dagen!

Det började med en liten namngivningsceremoni i lusthuset på Stenö Wärshus som hölls av namngivningsceremoniförrättare Eva Östlin. Hon sa några ord och läste en fin dikt. Sen avslutade Nellies faddrar Anna Byström och Mikael Eriksson ceremonin med att sätta en blomkrans på hennes huvud. Efter det var det uppställning för fotografering. Joakim Brolin var där och fotograferade hela dagen så vi hoppas på många fina bilder sedan, vilket jag även är övertygad om att vi kommer få så bra fotograf som han är.. =) Sen var det dags för mat, trerättersmiddag, och det var så gott. Som förrätt var det en räksandwich, till huvudrätt fläskfilé med champinjoner och sås, klyftpotatis, grönsaker och sallad och till efterrätt blev det marängswiss.

Presentöppning var det dax för efter maten och Nellie fick så mycket fina saker, bl.a en fin sparbössa, en söt liten ask att ha smycken i, en dockvagn, ett armband med berlocker, ett halssmycke med hennes månadssten, pengar och mycket annat. När presenterna var öppnade och klara var Nellie hemskt trött och då var det dags att bryta upp festen. Så alla började röra sig hem till sig och vi åkte hem och la Nellie som mer än gärna kröp ner i sängen för att sova.

Allt som allt en väldigt lyckad fest och det kommer bilder så fort vi fått dom! =)


En liten del av alla presenter



Kommentarer
Postat av: erika

Va roligt att lillvännen gillade vagnen! Akta hälsenorna bara ;-)

2009-07-09 @ 14:17:49
URL: http://www.metrobloggen.se/meja

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0