Bakmästarna



Idag har jag haft bakdag med syster och det har varit jättekul! =) Väldigt rörigt i omgångar men attans vad mycket gott det blev i slutändan! Vi bakade dumlekakor, hallongrottor, kokosrutor, chokladmuffins och kanelbullar. Och emellan allt hann vi äta thai till lunch samt hämta hem Nellie från dagis vid tre.

Nellie älskar verkligen dagis nu. Förut kunde hon bli lite ledsen precis när man lämnade henne men nu vinkar hon för glatta livet och säger hejdå om och om igen tills man har stängt dörren. Vilket känns bra för man behöver inte känna sig det minsta dum när man lämnar henne. Och i måndags hade dom fotografering på dagis så det ska bli kul att se hur de bilderna ser ut sen, lilla damen är ju en mästare på att göra grimaser så fort en kamera är framme. Men hon var väldigt fin i klänningen så hon blir nog söt hur som helst.. =)

I övrigt så har det här varit en ganska tråkig vecka då Hans börjat jobba igen och det har kännts så oerhört tomt här hemma. Men förhoppningsvis kommer han hem imorron, allra senast fredag lunch så det ser vi fram emot.. =)



Kommentarer
Postat av: erika

Dumlekakor??? Har du några kvar??? Jag kan ta bussen vettu!

2009-10-10 @ 21:06:37
URL: http://www.metrobloggen.se/meja

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0