Tillskott



Jag kan börja med att berätta att Nellie kommer bli storasyster till våren! =) Den första april har vi fått datum för att få en till liten vilde.. Så vi får väl se om vi passar in det datumet eller inte, förhoppningsvis inte.. ;-P Vi har även börjat med babysimmet igen så nu plaskar Nellie omkring i poolen en gång i veckan och hon trivs som fisken i vattnet, för det mesta iaf, ibland kan hon tröttna lite..



Jag själv har också börjat träna med syster igen. Vi började förra veckan med muskelpass och intervall, och denna vecka har vi testat på konditionsstep. Hittills är det konditionsstepen som fastnat mest hos mig.. =) Hur som helst känns det väldigt skönt att komma igång igen!



I övrigt så rullar det på. Nellie är på förskolan några dagar i veckan. Vi tapetserade klart trappen och hallen igår samt skaffade tapeter till nästa rum och garaget har vi börjat grundmåla. Vi var i sommarstugan på lyskvällen (sista lördagen i augusti), trotsade vinden och tände 24 marschaller, det var jättefint!




Nellie som ska snickra garage med pappa


Sedan var det dags att inspektera stuprännorna



Kommentarer
Postat av: erika

Det är bra att hon har för vana att kolla stuprännorna, det kan bli mycket krux annars :-) guuu va spännande med en till kusin tycker Meja & vo kan ju alltid hoppas att bäbisen vill komma nån dag före eller efter ;-)



Ha d gött

kram

2009-09-08 @ 21:52:39
URL: http://www.metrobloggen.se/meja

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0