Partylördag i Hudiksvall



Igår efter att jag och Anna hade jobbat tog vi Saaben, satte på bra partymusik och drog till Hudik. Vi åkte till lägenheten på öster, gjorde oss iordning och tog sen taxi till Jerry då han lovat oss fest. När vi kom dit var vi kanske 7 stycken och vi hade riktigt roligt då vi alla kände varann (nästan iaf). Men efter ett tag rasade det in person efter person och tillslut var det mycket folk där, en blandning av killar och tjejer från 18 år upp till 36 tror jag och just denna blandning gjorde att festen blev en riktig hit, vi hade helt sjukt kul!

Det blev mycket prat, skämt, skratt, dans och bättre och sämre allsång. Lakritsshoten tog slut allt för fort, vissa var besatta av golvmoppen, några av oss var plötsligt över 90 år, nummer delades ut, vissa skulle ringa och jävlas med folk men fegade ur, det var byteshandel med dricka hit och dit, det kramades, pussades och var små tävlingar om vem som var mest vig, tiden glömdes bort, tiden gick och tillslut kom någon på hur mycket klockan var och vi drog oss mot krogen. Där var det lång kö men gick ändå relativt fort att komma in, där var det mycket folk och svårt att se vilka som var där, vi tappade bort varandra, hittade varandra, blev bjudna på Breezers och dansade tills det stängde. Då var alla hungriga och drog till Hoppes för att äta och det pratades efterfest men tillslut drog folk åt olika håll. Vi blev bjudna på lunchdejt på söndag av Peter och Grahn och efter det delade även vi på oss och stack hem för att sova.

På söndag låg vi i sängen tills klockan var över elva och vi fick skynda oss för att hinna bli klara och komma in till stan för att äta med pojkarna. Vi gick till Pizzahuset och åt tills vi inte fick i oss nåt mer. Men pga att vi började prata glass blev vi alla sugna och det slutade med att vi gick från Pizzahuset och raka spåret till Skutan och köpte glass. Hur vi fick i oss så mycket glass efter maten vet jag inte men gott var det! :P Sen hade klockan ännu en gång blivit mycket och vi gick tillbaka till lägenheten, plockade ihop våra saker och åkte från ett soligt fint Hudiksvall hem till ett grått Söderhamn där regnmolnen hängde tunga.

Tyvärr blev det inga bilder tagna, jag vet inte varför men det bara glömdes bort. Men vi ska tillbaka dit om två veckor och då ska en kamera med så vi får lite roliga partybilder. Men ni får iaf en bild på bananaspliten jag och Peter delade på idag, stor nog att räcka till 3-4 personer. Så jag avslutar med att ibland blir det så sött att det gör ont i tänderna! ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0