London Dag 1 - Fredag



En intressant stad med ett växlande väder, en stad som har lika många invånare som hela Sverige, där dom kör på fel sida av vägen och vanligaste frasen måste vara excuse me.

Vi hann inte se allt vi tänkt se då vissa tunnelbanelinjer var avstängda pga underhåll och reparationer men vi såg fullt tillräckligt ändå. Vi fick ett fint hotellrum med egen uteplats och frukost levererad till rummet på morgonen, än om vi hade lite problem med att hitta det när vi kom fram för det fanns ingen skylt som visade att det faktiskt fanns ett hotell där. Efter vi installerat oss på hotellet drog vi iväg för att få lite mat i oss och sen var det Madame Tussauds som gällde. Det var riktigt roligt med vaxdockor som var sjukt bra gjorda, en "skräcktunnel" (som jag fick lura in Anna i), en sektion där man fick åka "taxi" och höra om Englands/Londons historia och avslutningsvis en 4D-show som var fantastisk!!








Efter Tussauds-besöket for vi tillbaka till hotellet och gjorde oss iordning för teater/musikal, det var dags för We will rock you, och det var en jättebra show! Än om det blev lite långt och vi var sjukt trötta på slutet då vi varit vaken allt för många timmar. Men det var det helt klart värt!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0