Härliga helg


 
Helgen blev en sån där härlig helg då inget var planerat och vi tog allt lite eftersom. Vädret visade sig från sin bra sida det med och bjöd på en hel del sol. Så en del av helgen spenderades utomhus då dessa tjejer älskar att vara ute, älskar att få vara med överhuvudtaget vad som än ska göras. Det bästa de vet för stunden är att få "jobba" med pappa i sovrummet. Hammare, spik, såg, vattpass. skruv och dylikt har dom full koll på dessa små snickartjejer.
 
På lördagen däremot tog vi en paus från snickrandet och överraskade dom med ett besök på badhuset, gissa om det var en hit! Himla synd att jag inte har några bilder därifrån men det var ren och skär glädje. Både hos barnen och hos pappan *haha* Alice vadade mest omkring i området för mindre barn och satte sig i minibubbelpooler och bara njöt, hon är ju en liten livsnjutare den tjejen, medan Nellie sprang som en kanonkula uppför trappan för att åka vattenrutschkanan så många gånger som bara var möjligt på så kort tid som möjligt. Och Hans han hittade en rustchkana som hette spacebowl eller nåt liknande som han fastnade för. Så alla var trötta och nöjda när vi väl åkte därifrån.
 
Annars har det mest varit lite småpyssel hemma. Fick äntligen upp gardinstängerna i burspråket i köket bland annat och det blev ju en viss skillnad med gardiner istället för träpersiennerna som suttit där tidigare. Känns skönt att kunna bocka av alla dessa småsaker som ska fixas allteftersom också och inte bara större renoveringar. Vi har ju trots allt en lista med saker vi gärna skulle vilja hinna fixa under 2013, hur mycket vi sedan hinner med återstår att se.
 


Kommentarer
Postat av: Med Lenas egna ord

Vilket härligt kök!!! *avundsjuk till max*

2013-03-26 @ 20:29:42
URL: http://ohl.se/lena

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0