Tjejfest!




Vi hade tjejfest igår, vi skulle varit ett gäng men blev väldigt få innan det var klart men hade det himla skoj iaf! God tacos, smarriga drinkar, starka shots och trevligt sällskap gjorde förfesten full av glada skratt! =)

   

   

Utelivet i Söderhamn är däremot en smärre flopp. Gick till Jekyll & Hyde först och det var ju rena katastrofen. Har väl aldrig nånsin hört så dålig musik på en krog nångång! Har man dessutom två våningar så vore det väl en idé att spela olika musik på de olika våningarna men icke. Så där blev vi inte långvariga. Efter det kollade vi av Muskan, kostade lika mycket att gå in där som på JH och det var en jäkla kö så då drog vi vidare till O'learys. Där var det bättre musik så man kunde dansa lite och så träffade man iaf någon som man kände. Men vi blev ganska fort uttråkade där med så det slutade med att vi skaffade skjuts hem lite tidigare än beräknat.
 
 
Före                                                                          Efter

Så sammanfattningsvis var det mysigt och roligt på förfesten men ingen hit på krogen. Vi kom överens om att nästa gång det blir utekväll så blir det Hudik igen. Där vet folk hur man festar, vilken musik som ska spelas och krogarna är så pass stora så man faktiskt får plats utan att trängas.. =)







Kommentarer
Postat av: Linda N

F-n va fin du e Kersan! Det bara strålar om dig! =D KraaM

2009-03-01 @ 19:06:15
Postat av: Kersan

Tackar tackar! Alltid roligt att höra att det strålar om en.. ;-) Kram på dig

2009-03-02 @ 09:34:57
URL: http://kersans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0