Vad händer?



Ja vad händer här? Jo allting slutar fungera!
Först hade inte räkningen till Boxer dragits från banken min, fick en påminnelse om den på torsdag där det stod att man skulle betala annars skulle signalen stängas av. Det roliga var bara att dom stängde av den redan dagen efter så än fast vi betalat den så har vi bara ettan, tvåan, fyran och sexan, men det funkar ju det med! :)

Sen slutade våra abonnemang fungera. Nätproblem eller vad? Ja jag vet inte, har inte fungerat på hela helgen iaf så vi skaffade varsitt kontantkort för att kunna höra av oss till folk. Nu fungerar abonnemangen som vanligt så vi får väl se om det bara var en engångsgrej eller om det händer igen.

Och som om inte det var nog lyckades Nellie knäa ner ett wc-block i toan när hon spolade så det blev stopp. Det ska ju aldrig bara vara en sak som trasslar! Men nu är även det löst och det är ju tur då en toa kan vara bra att ha. Speciellt när vi har en tjej på 2,5 år här hemma som avancerat från pottan till toan nu. Så himla skönt att slippa byta blöjor!



Kommentarer
Postat av: Theres

Kanske lika bra att ta allt på en gång. :)



Vad snabbt det gått med Nellie!! Eller det är kanske normalt?

2010-09-28 @ 08:28:32
Postat av: Kerstin

Sv: Jo jag tycker också att det gått snabbt. Andra man pratar med tränar pottan vid 3-3,5 års ålder. Men Nellie är ju väldigt framåt, vill testa och studerar ju andra barn som på dagis och vill göra lika så det är ju perfekt! :)

2010-09-28 @ 10:38:27
URL: http://kersans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0